ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποντάρει πολλά σε Εμπεσίλιο και Ζαχίντ

Ποντάρει πολλά σε Εμπεσίλιο και Ζαχίντ

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να φύγει με το διπλό από την Λεμεσό για να μπορέσει να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας είναι εξαιρετικά σημαντικός και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στον Αρχάγγελο με τον Γιώργο Δώνη να περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν το τέλειο παιχνίδι ώστε να μπορέσουν να πάρουν το ζητούμενο.

Το πλάνο έχει ήδη ετοιμαστεί, με τον Έλλαδίτη τεχνικό να ποντάρει πάρα πολλά στις εμπνεύσεις των Εμπεσίλιο και Ζαχίντ για να μπορέσουν οι γαλαζοκίτρινοι να φύγουν με το διπλό από την Λεμεσό.

Οι δυο τους οδηγούν τον ΑΠΟΕΛ από νίκη σε νίκη, τόσο με τα τέρματα τους όσο και με τις ασίστ τους και αύριο αναμένεται να ηγηθούν εκ νέου της προσπάθειας των πρωταθλητών ώστε να μπορέσουν να πετύχουν το ζητούμενο.

Η ΑΕΛ διαθέτει πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και θα πρέπει οι δυο τους να βρουν τους τρόπους να την διασπάσουν κυρίως με τις ατομικές τους ενέργειες και να βοηθήσουν στο δημιουργικό κομμάτι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα όπως είναι το Τσίρειο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top