ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την ίδια συνταγή για το διπλό!

Με την ίδια συνταγή για το διπλό!

Μόνο νίκη και τίποτα λιγότερο απ’ αυτήν σκέφτεται ο ΑΠΟΕΛ στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας γνωρίζοντας ήδη πως ΑΕΚ και Ανόρθωση κέρδισαν και αύξησαν την διαφορά από την κορυφή δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες και θα πρέπει να κάνουν ότι είναι δυνατόν για να φύγουν με το διπλό από την Λεμεσό.

Οι 5 σερί νίκες που έχουν στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται θα λειτουργήσουν θετικά στον ψυχολογικό τομέα ωστόσο θα πρέπει να αποδείξουν και στο γήπεδο την ανοδική τους πορεία που έχουν τις τελευταίες βδομάδες.

Εξάλλου αυτό ζήτησε από τους παίκτες του και ο ίδιος ο Γιώργος Δώνης στην χθεσινή προπόνηση δηλαδή να κάνουν όλα όσα πρέπει στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουν να κατακτήσουν τη νίκη. Ζήτησε διάθεση, πάθος, δύναμη, καθαρό μυαλό στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν ώστε να μπορέσουν να σκοράρουν νωρίς.

Επικρατέστερο το 3-6-1

Το πλάνο του Ελλαδίτη τεχνικού δεν διαφοροποιείται σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος. Το 3-6-1 θεωρείται το επικρατέστερο με τους Ρουέδα, Καρλάο και Βούρο να είναι οι τρεις στην άμυνα και τους Αντωνίου και Λάγο στα άκρα της αμυντικής γραμμής.

Ο αρχηγός Μοράις θα ηγηθεί της μεσαία γραμμής, δίπλα του θα βρίσκεται ο Λούκας Σόουζα ενώ μπροστά τους θα είναι ο Εμπεσίλιο σε ρόλο οργανωτή. Δίπλα του θα έχει τον Ζαχίντ ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ποτέ.

Σε περίπτωση που Ελλαδίτης τεχνικός προτιμήσει σύστημα με μόνο ένα ανασταλτικό μέσο τότε ο Αλωνεύτης ή ο Ορ θα πάρουν την θέση του Σόουζα σενάριο όμως κάπως απομακρυσμένο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Iσραηλινό drone έπληξε αυτοκίνητο στον Λίβανο, δύο νεκροί ανάμεσά τους και διοικητής της Χεζμπολάχ - Δείτε βίντεο

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα



Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Τη θέση ότι τα ενεργειακά θα μπορούσαν να «σπρώξουν» τη διαδικασία στο κυπριακό επαναλαμβάνει με φορτικό τρόπο το ΑΚΕΛ, το οποίο ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητηθεί η πρότασή του. Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως το ΑΚΕΛ από το τον Δεκέμβρη του 2020 έχει δώσει συγκεκριμένη πρόταση και στον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για το «πως μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top