BUSINESS NEWS

Επικοινωνία υψηλής ανάλυσης!

Επικοινωνία υψηλής ανάλυσης!

Πιο παλιά, έκανες μια κλήση και άκουγες μια φωνή από μίλια μακριά! Στην πορεία, χρόνο με τον χρόνο, η επικοινωνία εξελίχθηκε και βελτιώθηκε, χάρη στην τεχνολογία και στη συσκευή που έχεις στα χέρια σου που δεν μπορείς, πλέον, να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτήν. Το κινητό σου. Αυτό που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς, μετατρέποντάς τον από ηχητικό, σε οπτικό και, μάλιστα, σε υψηλή ανάλυση!

Τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας, με οθόνες και κάμερες υψηλής ανάλυσης, σου χαρίζουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία, αφού κάθε βιντεοκλήση σε τοποθετεί στον χώρο, στη χώρα, στην ήπειρο που κάλεσες, ακόμη κι αν εσύ βρίσκεσαι χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά. Ακούς και βλέπεις τον άλλο απέναντί σου, δίπλα σου! Κι ενώ του μιλάς, μπορείς να του δείχνεις το διαμέρισμά σου από την μπροστινή κάμερα και μετά να του δείξεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο που μόλις στόλισες από την πίσω κάμερα της συσκευής και να βγάλετε και μια τηλεφωνική σέλφι… μαζί! Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες. Άσε που πια δεν υπάρχουν κλήσεις από αριθμούς που δεν γνώριζες ή πιθανόν δε θυμόσουν, λόγω των ειδικών εφαρμογών που υπάρχουν, αλλά και της έξυπνης αναγνώρισης από το κινητό σου!

Η επικοινωνία είναι πια και διαδραστική, ειδικά όσον αφορά τα μηνύματα και αυτό oφείλεται στην επανάσταση των messenger bots και στα ειδικά apps που σχεδιάστηκαν για κάθε πλατφόρμα. Ένα μήνυμα δεν είναι απλώς ένα κείμενο σ' ένα bubble! Αυτό το μήνυμα μπορούν να το συνοδεύουν πυροτεχνήματα, μπαλόνια, καρδούλες!

Μέσα από το κινητό μπορείς να ξεκινήσεις ένα poll με τους φίλους σου, να ψάξετε μαζί αεροπορικά εισιτήρια, να αναγνωρίσετε αστερισμούς με Augmented Reality, να ταξιδέψετε μαζί στο διάστημα με Virtual Reality. Και στα πιο «γήινα», ακόμα, μπορείς να επιλέξεις ποια έπιπλα ταιριάζουν με τον χώρο σου, τοποθετώντας την πολυθρόνα στο σαλόνι σου με AR, χωρίς καν να σηκωθείς απ’ την καρέκλα.

Μπορείς επίσης, να έχεις μια πιο στενή και πιο ειλικρινή σχέση με τα brands που αγαπάς, αφού τόσο με τα messenger bots όσο και με την επικοινωνία στα social media, οι απορίες σου λύνονται σε χρόνο μηδέν, ενώ έχεις πρόσβαση σε κάθε πληροφορία για ό,τι νέο, κάνοντας customize το μήνυμα που θες να παίρνεις καθημερινά από τα αγαπημένα brands σου στο messenger.

Για να έχεις όλες τις επιλογές στα χέρια σου, δεν αρκεί να έχεις μόνο πολλά λεπτά ομιλίας και μηνύματα. Αυτό που είναι πλέον απαραίτητο, είναι να έχεις ακόμη περισσότερα data, μαζί με ένα αξιόπιστο και γρήγορο δίκτυο, ώστε να έχεις πρόσβαση σε όλες αυτές τις τεχνολογίες, πάντα και παντού! Γι΄αυτό και χρειάζεται να επιλέξεις ένα πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας που θα σου προσφέρει όλα όσα θες, για να καλύψεις τις ανάγκες επικοινωνίας σου, όπως ας πούμε, το νέο πρόγραμμα RED plus από τη Cytamobile-Vodafone! Άλλωστε, το μέλλον συναρπάζει και εσύ θες να συμβαδίζεις με αυτό! Ready?

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top