«Σπάει» τα ταμεία για Μιραλάς…

«Σπάει» τα ταμεία για Μιραλάς…

Αποφασισμένοι να κάνουν ξανά δικό τους τον Κέβιν Μιραλάς παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι Πειραιώτες ετοιμάζουν πρόταση που αγγίζει τα 13 εκατ. ευρώ, μία πρόταση που έχει ως στόχο να δελεάσει την Έβερτον αλλά και τον Βέλγο φορ.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 5 εκατ. ευρώ στον αγγλικό σύλλογο και 8 εκατ. ευρώ συνολικά στον διεθνή άσο για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο. Η πρόθεση του Μιραλάς είναι να επιστρέψει στο Λιμάνι, ενώ στο «κόλπο» φαίνεται πως παραμένει η Γουέστ Χαμ που δείχνει και εκείνη από την πλευρά της να προσφέρει ένα «χρυσό» συμβόλαιο στον παίκτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE