ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Προέκυψε μαρτυρία εναντίον 50χρονου – Γραφεία εταιρειών στεγάζονται μόνο στην πολυκατοικία

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Προέκυψε μαρτυρία εναντίον 50χρονου – Γραφεία εταιρειών στεγάζονται μόνο στην πολυκατοικία

Στην εκπομπή «Πρωινό δρομολόγιο» στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ μίλησε το πρωί της Δευτέρας 18/12 ο ο βοηθός υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, ο οποίος ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην υπόθεση για την έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 17/12.

Ο κ. Στυλιανού ανάφερε ότι προέκυψε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου ηλικίας 50 ετών, ο οποίος και αναζητείται από την Αστυνομία.

Σχετικά με τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο κ. Στυλιανού ανάφερε ότι πρόκειται για αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και όχι για χειροβομβίδα, ενώ σημείωσε ότι λόγω της κατασκευής του, εκτοξεύθηκαν θραύσματα.

Ερωτηθείς ο κ. Στυλιανού για τον τραυματισμό του 36χρονου ενοίκου παρακείμενης πολυκατοικίας, ανάφερε ότι συνέβη λόγω του ότι την ώρα της έκρηξης, βρισκόταν στην βεράντα του διαμερίσματός του και τραυματίστηκε όταν έσπασαν τα τζάμια.

Τέλος, ανάφερε ότι στην πολυκατοικία όπου τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός, στεγάζονται μόνο γραφεία εταιρειών, ενώ αντικείμενο διερεύνησης είναι ο στόχος τον δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE