ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επεισοδιακός αγώνας, αποβολές και… διπλό!

Επεισοδιακός αγώνας, αποβολές και… διπλό!

Σε έναν επεισοδιακό αγώνα με δύο αποβολές, η Βιγιαρεάλ πέρασε από το «Μεστάγια» (1-0), υποχρεώνοντας την Βαλένθια στην τρίτη ήττα της σε τέσσερα ματς.

Η Βιγιαρεάλ έκανε δώρο Χριστουγέννων στην Ρεάλ Μαδρίτης αφού κέρδισε με 0-1 την Βαλένθια στο «Μεστάγια». Η ομάδα του Μαρθελίνιο Γκαρσία Τοράλ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ στο 2′ και το 5′ με τα σουτ των Περέιρα και Ζάζα να περνάνε άουτ.

Ο Κάρλος Μπάκα στο 24 λεπτό του παιχνιδιού πάγωσε τους γηπεδούχους αφού μετά από ωραία αντεπίθεση και πάσα του Πέδρο Φορλάνς δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Νέτο και να κάνει το 0-1 για το «Κίτρινο Υποβρύχιο». Η Βαλένθια είχε δύο ευκαιρίες να ισοφαρίσει πριν το τέλος του ημιχρόνου στο 42′ και 44′ με τα σουτ των Μοντόγια και Παρέχο να μην ανησυχούν τον Ασένχο.

Στο δεύτερο μέρος η Βαλένθια ήταν καλύτερη και είχε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Σιμόνε Ζάζα, αλλά το 28χρονος τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Σέρχιο Ασένχο ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Ιταλός επιθετικός των «Νυχτερίδων» μάλιστα αποβλήθηκε στο 60 λεπτό για ένα άσχημο φάουλ στον Ντένις Τσερίσεφ.

Η Βαλένια παρά την αποβολή του Ζάζα είχε ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 83′ η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε καθώς αποβλήθηκε και ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Μανού Τριγκέρος με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Γκέδες κάτι που όμως δεν επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδίου με την Βιγιαρεάλ να φεύγει από το «Μεστάγια» με τους τρεις βαθμούς.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

EXIT POLLS: Δείτε τα αποτελέσματα των τηλεοπτικών σταθμών- Τα ποσοστά και οι εκπλήξεις

Δημοτικές Εκλογές: Ιδού τα αποτελέσματα των exit polls για τους μεγάλους Δήμους του νησιού

Το «διάγγελμα» του Φειδία: Με τρεμάμενη φωνή είπε «αγαπώ σας» σε όσους τον ψήφισαν - Δείτε βίντεο

Επιβεβαιώθηκε η αιτία θανάτου του άτυχου αγοριού 22 μηνών – Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Θάνατος παρουσιαστή: Δέκα μέτρα από τη θάλασσα βρέθηκε η σορός του - Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή

Πόσα θα βάλουν στην τσέπη τους οι νέοι Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι - Ο μισθός και τα επιδόματα των ευρωβουλευτών



LIVE - Εκλογές 2024: Έκλεισαν οι κάλπες, με τα βλέμματα στα exit polls - Συνεχής ενημέρωση

LIVE - Εκλογές 2024: Έκλεισαν οι κάλπες, με τα βλέμματα στα exit polls - Συνεχής ενημέρωση

Έκλεισαν στις 18:00 το απόγευμα οι κάλπες, οι οποίες άνοιξαν από το πρωί, με οκτώ ταυτόχρονες εκλογικές αναμετρήσεις. Από τη σημερινή διαδικασία θα αναδειχθούν οι έξι Κύπριοι ευρωβουλευτές, οι Πρόεδροι των πέντε Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, οι επικεφαλής των 20 νεοσύστατων δήμων, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη κοινοτικών συμβουλίων και μέλη σχολικών εφορειών. Λίγη ώρα μετά το κλείσιμο των καλπών οι τηλεοπτικοί σταθμοί παρουσίασαν τα exit polls τους. To ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top