ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο της Νέας Σαλαμίνας!

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη από μικρό φίλο της Νέας Σαλαμίνας!

* Η στήλη είναι φανταστική κρύβοντας όμως πραγματικότητες. Διαβάστε το γράμμα φίλου της Νέας Σαλαμίνας στον Άγιο Βασίλη και σιγά-σιγά θα διαβάσετε για όλες τις ομάδες κάτι παρόμοιο!

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχω πολλά παράπονα από σένα. Το βασικότερο που σου ζητούσαν τόσα χρόνια οι γονείς μου, και τα τελευταία εγώ, ακόμα το περιμένουμε.

Το 1974 μας πήρανε τη γη μας, μας έστειλαν σε μία πόλη μακριά από την αγαπημένη μας Αμμόχωστο. Εκεί, στα σπίτια μας, κατοικούν κάτι ξένοι, χωρίς να τους ανήκουν τα εδάφη στα οποία μεγάλωσε η μαμά και ο μπαμπάς μου. Έτσι μου έχουν πει, και έτσι διαβάζω στην ιστορία, διότι είμαι καλός μαθητής στο σχολείο. Σου υπόσχομαι αν μου κάνεις δώρο την επιστροφή στο σπίτι των γονιών μου, δεν πρόκειται ποτέ να σου ξανά ζητήσω κάτι.

Το καλό είναι, ότι από εκείνον τον ξεριζωμό μας έχει μείνει κάτι άκρως αυθεντικό, το οποίο μας δίνει ελπίδες για… επιστροφή. Φυσικά, η Νέα Σαλαμίνα μας. Το «ερυθρόλευκο» καμάρι μας.

Άγιε Βασίλη μου, πηγαίνω συνέχεια στο ποδοσφαιρικό μας «σπίτι», διότι βλέπω την ομάδα, αλλά και τον μπαμπά να χαίρεται. Μου τονίζει κάθε φορά που καθόμαστε στις κερκίδες, ότι εδώ μαζεύονται κάθε εβδομάδα οι άνθρωποι που τη λάτρεψαν όταν έπαιζε μέσα στην Αμμόχωστο, και τώρα κατοικούν σε όλες τις γωνιές του νησιού μας, αλλά όταν έρχονται στο «Αμμόχωστος» έχουν την ευκαιρία να σμίξουν πάλι, όπως τότε…

Για τη Νέα Σαλαμίνα μου, δεν έχω να σου ζητήσω πολλά. Η παραμονή στην πρώτη κατηγορία είναι ο σκοπό μας. Με αυτό το δώρο θα είμαι χαρούμενος. Πιστεύω ότι με τον Σάββα στο «τιμόνι», τις σωστές κινήσεις από τη διοίκηση και το κόσμο στο πλευρό της, θα τα καταφέρουμε.

Το καλοκαίρι ενθουσιαστήκαμε με το παλιό «αστέρι» του Απόλλωνα Λεμεσού τον Γκαστόν Σανγκόι, αλλά μας βγήκε μπλιαχ, όπως λέω εγώ όταν τρώω ένα φαγητό που δε μου αρέσει. Ο κ. Λάζος που μιλάει στα ραδιόφωνα, τονίζει ότι θα πάρουμε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που θα μπορέσουν να βοηθήσουν να παραμείνουμε εκεί που ανήκουμε.

Άγιε μου Βασίλη, βάλε τα δυνατά σου να τα καταφέρουμε, και τα παιδιά, είμαι σίγουρος ότι θα «παλέψουν» και στο κύπελλο όπου παίζουμε με μία ομάδα που ανέβηκε τώρα στα «σαλόνια». Αν πάλι δε μπορέσουμε να «σωθούμε», να ξέρεις, ότι αν πραγματοποιηθεί το όνειρο μας να επιστρέψουμε στην Αμμόχωστο μας, δε θα πειράξει κανέναν. Αν όμως δε συμβεί κάτι τέτοιο, σε παρακαλώ, ρίξε όλη σου την προσοχή στη Σαλαμινάκα μας.

Α, και για να μην ξεχάσω. Ας μην είναι μούφα οι επενδυτές που ας πλασάρουν. Μακάρι να υπάρχουν και να βάλουν χρήμα…

Αυτά από μένα για φέτος Άγιε Βασίλη μου και ελπίζω να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες μου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου για τους Πυροβολισμούς στο Ζακάκι - Δύο οι δράστες

Δεν υποφέρονται οι τιμές ηλεκτρισμού: Έχουμε το πέμπτο πιο ακριβό ρεύμα στην ΕΕ - Η διαφορά με τις υπόλοιπες χώρες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται ρυθμίσεις σε βελάκια πρόστιμα και γραμμές - «Δε θέλουμε να ταλαιπωρείται ο κόσμος»

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό - Συνεχίζονται οι έρευνες



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top