Σκόραρε, τραυματίστηκε κι έβαλε τα κλάματα (videos)

Σκόραρε, τραυματίστηκε κι έβαλε τα κλάματα (videos)

Στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ στη Γαλατά, ο Γκάρι Ροντρίγκες έδωσε το σύνθημα της ανατροπής, αλλά αποχώρησε τραυματίας πριν την ανάπαυλα και “λύγισε”.

Για τέταρτη φορά ντεμπούτο στο τιμόνι της “Τσιμ Μπομ” ο έμπειρος τεχνικός, με τη Γαλατά όμως να ζορίζεται απέναντι στη Γκιοζτέπε. Από το 9′ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, ωστόσο ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ, Γκάρι Ροντρίγκες ήταν αυτός που ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα, μετά από έναν όμορφο συνδυασμό με τον Γκομίζ.

 

Στο 41′ όμως ο διεθνής εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι αποχώρησε τραυματίας κι έβαλε τα κλάματα για την ατυχία του.

 

Εν τέλει η Γαλατάσαραϊ έκανε την ανατροπή στην επανάληψη με τους Οζτεκίν και Μαϊκόν, παραμένοντας στο -1 από την πρωτοπόρο Μπουγιουκσεχίρ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE