Κόμπρα δάγκωσε και σκότωσε 9χρονη στο κρεβάτι της

Κόμπρα δάγκωσε και σκότωσε 9χρονη στο κρεβάτι της

Μοιραίο δάγκωμα από κόμπρα δέχθηκε ένα 9χρονο κορίτσι την ώρα που κοιμόταν, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο άδικα και πρόωρα τη ζωή του.

Το φίδι γλίστρησε στο κρεβάτι της μικρής, ενώ εκείνη κοιμόταν, στο σπίτι της στην περιοχή Τσάι Μπούρι της Ταϊλάνδης.

Το νεκρό σώμα του άτυχου κοριτσιού βρήκε η 70χρονη γιαγιά της λίγο πριν τις 8 το πρωί, όταν πήγε να την ξυπνήσει.

Οι γονείς της 9χρονης είχαν χωρίσει και το κορίτσι ζούσε με την 70χρονη γιαγιά της και την 90χρονη προ-γιαγιά της.

Όταν έφτασαν στο σπίτι οι διασώστες και η αστυνομία, διαπίστωσαν πως το κορίτσι είχε ένα σημάδι από δάγκωμα στο δάχτυλό της.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, μέσα στο δωμάτιο, βρήκαν μια μεγάλη κόμπρα κουλουριασμένη κάτω από μία διπλωμένη κουβέρτα, δίπλα στο κρεβάτι, και τη σκότωσαν.

Η αστυνομία συμπέρανε πως η κόμπρα είχε δαγκώσει το κορίτσι τουλάχιστον οκτώ ώρες πριν τη βρει νεκρή η γιαγιά της.

Η σορός της 9χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει νεκροψία και να αποσαφηνιστεί η αιτία θανάτου.

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE