ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τα ‘έβαλε’ μαζί της ο ταχυδρόμος – Καθυστερεί να της πάρει τους λογαριασμούς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τα ‘έβαλε’ μαζί της ο ταχυδρόμος – Καθυστερεί να της πάρει τους λογαριασμούς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η καθυστέρηση στην παράδοση των λογαριασμών στο συγκεκριμένο σπίτι, παρατηρείται από τον καιρό που η εν λόγω οικογένεια, μετακόμισε σ’ αυτό.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο ThemaOnline, από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η οποία μάλιστα είναι μητέρα τριών παιδιών, το ταχυδρομείο καθυστερεί να της παραδώσει τους οφειλόμενους λογαριασμούς της (ρεύμα, νερό κτλ.).

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline η ιδιοκτήτρια, «αυτό συμβαίνει από τον καιρό που μετακομίσαμε στη νέα μας κατοικία. Πριν μέναμε μια γειτονιά πιο κάτω και αυτό δεν συνέβαινε».

«Ο ταχυδρόμος στην αρχή μας έριχνε στο έδαφος τους φακέλους και βρέχονταν», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε ότι, «την τελευταία φορά μας έφερε λογαριασμούς τεσσάρων μηνών».

Στις 27/12/2017, ο ταχυδρόμος της πήγε τους λογαριασμούς του νερού για τέσσερις μήνες αντί για δύο, όπου έπρεπε να πληρώσει 110 ευρώ, κάτι που έκανε με τα χρήματα από το επίδομα τέκνου, το οποίο ήταν 320 ευρώ.

Όπως δήλωσε μάλιστα, από το επίδομα τέκνου, πλήρωσε και άλλους λογαριασμούς και τελικά έκανε Πρωτοχρονιά με 70 ευρώ.

Ο ταχυδρόμος μάλιστα, όπως υποστήριξε η καταγγέλλουσα, την τελευταία φορά της είπε πως, «αν δεν της αρέσει που καθυστερεί, ας τον καταγγείλει».

Η εν λόγω γυναίκα, συνομίλησε και με τον έπαρχο σχετικά με την υπόθεση, ο οποίος, όπως μας ανέφερε, την διαβεβαίωσε ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, ωστόσο η κατάσταση συνεχίζεται, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να το ανεχτεί άλλο.

Ευτυχώς, όπως μας ανάφερε, οι αρμόδιοι, λόγω του ότι γνωρίζουν την περίπτωση, δείχνουν σχετική κατανόηση, ωστόσο τον τελευταίο της λογαριασμό, πρέπει να τον πληρώσει μέχρι τις 25/1/2018, αλλιώς θα επιβαρυνθεί 10% επιπλέον από το ποσό του λογαριασμού.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, έγινε έλεγχος στην οικία της καταγγέλλουσας για το σημείο όπου βρίσκεται το κουτί του ταχυδρομείου, και δεν υπήρξε οποιοδήποτε πρόβλημα.  

Να σημειωθεί ότι η ιστοσελίδα μας, προσπάθησε να επικοινωνήσει με το Ταχυδρομείο Λάρνακας, την Δευτέρα 8/1 (ώρα 13:33), ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατόν. 

Πιο κάτω ένας από τους τελευταίους λογαριασμούς που παραδόθηκαν καθυστερημένα στην καταγγέλλουσα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top