Αφιλόξενη η Ομόνοια στο «σπίτι» της! Επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ…

Αφιλόξενη η Ομόνοια στο «σπίτι» της! Επικράτησε εύκολα της ΑΕΚ…

Σε αγώνα που έγινε στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στο πλαίσιο του πρωταθλήματος φούτσαλ η Ομόνοια κατάφερε να επικρατήσει εύκολα της ΑΕΚ Λάρνακας με 7-2.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ όμως η φιλοξενούμενη ομάδα της ΑΕΚ κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Από εκεί και πέρα το «τριφύλλι» είχε τον πρώτο λόγο καθώς έκλεισε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το υπέρ του 4-1.

Η επανάληψη ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους οι οποίοι συνέχισαν στους ίδιος ρυθμούς κάνοντας το 6-1, το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Λάρνακας ήταν να μειώσει σε 6-2 και η Ομόνοια διαμόρφωσε λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα το 7-2.

Με τη νίκη τους αυτοί οι «πράσινοι» διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μια αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE