Τέτοια δώρα λαμβάνεις αν είσαι σουλτάνος και φανατικός των “Φλίστοουνς”

Τέτοια δώρα λαμβάνεις αν είσαι σουλτάνος και φανατικός των “Φλίστοουνς”

Θαυμαστής της σειράς κινουμένων σχεδίων “Φλίνστοουνς” φαίνεται να είναι ένας σουλτάνος στην Μαλαισία, αφού παράλαβε ως δώρο ένα πιστό αντίγραφο του αυτοκινήτου από τη σειρά, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί του.

Συγκεκριμένα, ο Ιμπραχήμ Σουλτάν Ισκαντάρ, ο ηγέτης της πολιτείας Τζοχόρ, έλαβε ως δώρο την Δευτέρα 15/1, από έναν άλλο σουλτάνο, τον ηγέτη της πολιτείας Παχάνγκ, ένα πιστό αντίγραφο του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο ήρωας τη σειρά.

Μάλιστα, ο ενθουσιασμός του σουλτάνου για το δώρο τον οδήγησε στο να φωτογραφηθεί με το παράξενο δώρο και να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook.

Παρόλο που το αυθεντικό όχημα της σειράς, που εξιστορεί τις περιπέτειες του Φρεντ Φλίνστοουν στα παλαιολιθικά χρόνια, κινείτο με τα πόδια το πιστό αντίγραφο του διαθέτει κινητήρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE