ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνο νίκη για να παραμείνει «ζωντανή» και να… ελπίζει

Μόνο νίκη για να παραμείνει «ζωντανή» και να… ελπίζει

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί σε ακόμη ένα ντέρμπι η Ομόνοια, η οποία παίζει ένα από τα… τελευταία της «χαρτιά» στη μάχη που δίνει, μήπως και προλάβει το «τρένο» της 4ης θέσης που υπό προϋποθέσεις, εξασφαλίζει εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Τη δεδομένη στιγμή, η Ομόνοια είναι στην 6η θέση με 32 βαθμούς, η ΑΕΛ έχει 36 και η 4η Ανόρθωση 41.

Η διαφορά είναι μεγάλη από την «Κυρία», όχι όμως μη αναστρέψιμη, αφού υπάρχουν ακόμα έξι αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου, συν δέκα ντέρμπι για τη Β΄ φάση του πρωταθλήματος και όλα μπορεί να συμβούν. Σημειώνουμε επίσης, ότι Ανόρθωση και Ομόνοια θα συναντηθούν τρεις φορές στις 16 αγωνιστικές που απομένουν…

Μαθηματικά όλα παίζονται, αλλά αν η Ομόνοια χάσει και αυτό το ντέρμπι και η Ανόρθωση νικήσει τον Εθνικό, τότε η «ψαλίδα» θα ανοίξει και άλλο και οι πιθανότητες θα μειωθούν…

Στο «τριφύλλι» πάντως, εκτός από βαθμολογικούς λόγους, θέλουν τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ και για λόγους γοήτρου, αλλά και για να ανακτήσουν τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα.

Οι «πράσινοι» έχουν παρουσιάσει βελτίωση σε όλους τους τομείς με τον Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο τους, αλλά στο πρώτο του ντέρμπι, ο Βούλγαρος τεχνικός δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε θετικό αποτέλεσμα και αυτή η εξέλιξη προκάλεσε κάποια απογοήτευση στον κόσμο του «τριφυλλιού», ο οποίος περιμένε άλλη εικόνα από την ομάδα του μετά τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πέτεφ αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, αφού δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γουίλιαμ Σοάρες και Κατελάρη, καθώς και στον τραυματία Κανού, ενώ δεν έχει έρθει ακόμη η μπλε κάρτα του Αλβμπόγκε, για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.

Θυμίζουμε την αποστολή του «τριφυλλιού»: Μιχαΐλοφ, Χριστοδούλου, Μαργκάσα, Καντέ, Τζαΐλσον, Παναγιώτου, Δημητρίου, Βύντρα, Φραγκέσκου, Εκίθα, Άλεξ Σοάρες, Μαδούρο, Μπρέεβελντ, Κιπιάνι, Τζαρσίνιο, Χριστοφή, Κατσαντώνης, Λόπες και Νταρμπισάιαρ.

Νέα πρόσωπα είναι οι Εκίθα και Κιπιάνι, με τον δεύτερο να έχει σοβαρές πιθανότητες ακόμα και για το αρχικό σχήμα, ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Βύντρα, στη δεύτερη του μόλις συμμετοχή μετά την επανεγγραφή του στο ρόστερ…

Σίγουροι πάντως για την αρχική ενδεκάδα, θεωρούνται οι Μιχαΐλοφ, Μαργκάσα, Τζαΐλσον, Σοάρες, Χριστοφή, Λόπες και Ντάρμπισαϊρ και για τις υπόλοιπες θέσεις όλα παίζονται.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top