ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης-Ντιναμό 0-5: Ο ύποπτος τύπος πίσω από την εστία (φοβερές καταγγελίες από τους Ρουμάνους-αντιδρούν στον Άρη)

Άρης-Ντιναμό 0-5: Ο ύποπτος τύπος πίσω από την εστία (φοβερές καταγγελίες από τους Ρουμάνους-αντιδρούν στον Άρη)

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει στη Ρουμανία το φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή (19/1) ανάμεσα στον Άρη και την Ντιναμό Βουκουρεστίου στην Κύπρο. Το ματς ήταν προγραμματισμένο για την Πέμπτη (18/1) με αποτέλεσμα ο Άρης να χρησιμοποιήσει ρεζέρβες ελέω και του σημαντικού αγώνα που ακολουθεί με τον Απόλλωνα. Κάτι απολύτως φυσιολογικό.

Όπως υποστηρίζουν ρουμάνικα δημοσιεύματα το παιχνίδι ήταν κάτι παραπάνω από ύποπτο και παραθέτουν φωτογραφίες, υποστηρίζοντας ότι προς το τέλος του αγώνα κάποιος πλησίασε τον τερματοφύλακα του Άρη και κάτι του είπε.

Όλα αυτά έχουν φέρει και την έντονη αντίδραση του επίσημου Άρη θεωρώντας όλα όσα γράφονται ανυπόστατα και ψευδή. Ειδικά από την στιγμή που η ομάδα της Λεμεσού έχει μπροστά της τον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Η Ντιναμό από το 75΄ μέχρι και το 87΄ σκόραρε τέσσερα τέρματα με τον επιθετικό των Ρουμάνων, Νέμετς, να πλησιάζει τον τερματοφύλακα του Άρη και να του λέει: «Τι κάνεις;» μετά από ένα γκολ που σημείωσε και αφού πρώτα ο τερματοφύλακας του Άρη έπεσε στην αντίθετα πλευρά που έγινε το σουτ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Ρουμάνοι. Ο Νέμετς που σκόραρε δέχθηκε και κίτρινη κάρτα για την αντίδραση του.

Μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του προπονητή, Ιονέλ Ντανσιουλέσκου, ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι αλήθεια ότι θα παίζαμε χθες και σήμερα ήρθαν με νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά εμείς δεν έχουμε να κάνουμε με αυτό. Είδα τι είδε ο Νέμετς αλλά δεν ξέρω τι να πω. Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν απ’ αυτούς, αλλά είναι αλήθεια ότι ήταν εύκολο το δεύτερο ημίχρονο. Είναι αλήθεια επίσης ότι παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο».

«Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-0 αλλά ο Άρης άλλαξε τερματοφύλακα στο δεύτερο μέρος και από τότε όλα απέκτησαν μία περίεργη στροφή», αναφέρει σε άλλο σημείο το ρεπορτάζ. Επίσης γράφεται ότι η Federbet ειδοποίησε ότι παρατηρήθηκαν ύποπτες στοιχηματικές δραστηριότητες για νίκη της Ντιναμό με διαφορά με περισσότερα από τρία γκολ.

Η ιστοσελίδα gsp.ro αναφέρει ότι άλλοι τρεις φιλικοί αγώνες που έγιναν πρόσφατα στην Κύπρο ρουμανικών ομάδων χαρακτηρίστηκαν ύποπτοι. Αναφέρεται στα παιχνίδια Άστρα-Ούραλ 4-2, Άστρα-Πογκόν 1-3 και CFR-UFA 2-0. Τόσο το τουρνουά αυτό όσο και ο φιλικός αγώνας οργανώθηκαν από τον Τόνι Αντωνίου του Άρη, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στη ρουμάνικη ιστοσελίδα gsp.ro:

«Ναι, είναι αλήθεια ότι εγώ διοργάνωσα το τουρνουά. Το παιχνίδι θα γινόταν χθες αλλά αναβλήθηκε για σήμερα και η Ντιναμό ήταν ενημερωμένη ότι ο Άρης θα κατέβαινε με νεαρούς παίκτες και μόλις τέσσερις της πρώτης ομάδας, μεταξύ αυτών ο κεντρικός αμυντικός που τραυματίστηκε και αποχώρησε στο ημίχρονο. Ο περίεργος τύπος που αναφέρεις πίσω από την εστία είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων και ο δεύτερος τερματοφύλακας».

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε και φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζει η ιστοσελίδα gsp.ro για τον ύποπτο τύπο όπως τον αποκαλεί.

Τα ρεπορτάζ υπογράφουν οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι Ionuţ Iordache, Victor Vrînceanu και Costin Ștucan οι οποίοι πιθανότατα είναι στην Κύπρο με την αποστολή της Ντιναμό.

Τονίζουμε ξανά ότι στον Άρη είναι έξαλλοι με τα δημοσιεύματα τα οποία χαρακτηρίζουν με κάθετο τρόπο αναληθή.

Η ιστοσελίδα gsp.ro δημοσίευσε τις πιο κάτω φωτογραφίες από τον αγώνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top