ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα δεδομένα των «γαλαζοκιτρίνων» πριν το ντέρμπι…

Τα δεδομένα των «γαλαζοκιτρίνων» πριν το ντέρμπι…

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αφήσει για τα καλά πίσω του το νικηφόρο ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακα και ήδη οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη, έχουν στρέψει την προσοχή και όλο το τελευταίο διάστημα έριξε το βάρος στις προπονήσεις για το μεγάλο ματς της Τετάρτης(24/1) κόντρα στον Απόλλωνα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Ο Γιώργος Δώνης, θα περιμένει την Τρίτη (23/1) το βράδυ την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας του για να δει το ποια θα είναι η κατάσταση του Εμπεσίλιο που είχε μείνει εκτός και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας, έτσι ώστε να αρχίσει να ετοιμάζει τα πλάνα του.

Ως γνωστόν στο εξ εναβολής παιχνίδι μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα, από την στιγμή που το παιχνίδι δεν ξεκίνησε λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Λευκωσία και κατέστησαν το γήπεδο ακατάλληλο, οι δύο τεχνικοί μπορούν να προβούν σε αλλαγές στο φύλλο αγώνος που ίσχυε τότε.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στον εξ αναβολής αγώνα:

Γκουδίνο, Ρουέδα, Μερκής, Μιλάνοφ, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Μοράισ, Σαλάι, Ζαχίντ, Αλωνεύτης, Ποτέ.

Στον πάγκο: Παρασκευά, Άδωνη, Φαρία, Σόουζα, Εφραίμ, Μακρή, Αντωνίου, Ντε Καμάργκο, Γκρούμπατς

Με τα δεδομένα που έχει ενώπιον του ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες αλλά και στους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν γραμμένοι τότε στο ρόστερ και αναφερόμαστε στον Νσούε, Πολιάκοφ και Ντελατόρε.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί από το φύλλο αγώνος απουσίαζε ο Ναουθέτ Πέρεθ ο οποίος είχε εγγραφεί στις 24 Οκτωβρίου και στις 25 Οκτωβρίου ήταν ορισμένος ο αγώνας. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ λόγω του ότι ο Ισπανός δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα τον Γκουδίνο και στον πάγκο τον Παρασκευά.

Φυσικά ο Γιώργος Δώνης θα μπορεί να υπολογίζει τον Ισπανό πορτιέρο για το ματς με τους «κυανόλευκους» καθώς εγγράφηκε στο «γαλαζοκίτρινο» ρόστερ μια μέρα πριν τον αγώνα.

Στα μεταγραφικά ο ΑΠΟΕΛ αναμένει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο τον Μουράχλα για να ολοκληρώσει τις κινήσεις του, με τον Φαρίας να είναι ένα προ των πυλών να αποχωρήσει από τον Αρχάγγελο. Όσον αφορά τον Βάτερμαν ο Ολλανδός πορτιέρο θα επανέλθει στο ρόστερ μετά τον Μάη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top