ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σενάρια για την τέταρτη προσθήκη (οι σκέψεις Πέτεφ)

Τα σενάρια για την τέταρτη προσθήκη (οι σκέψεις Πέτεφ)

Σε χθεσινά (25/1) ρεπορτάζ της Ομόνοια ήρθε στο προσκήνιο ότι η Ομόνοια ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του Θεόφιλου Σόλομον.

Κατά την σημερινή ημέρα στο «πράσινο» ρεπορτάζ ήρθε το αποκαλυπτικό από την ιστοσελίδα μας ότι οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για να κάνουν δικό τους τον πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς.

Φαίνεται ότι ο Βούλγαρος τεχνικός δεν έχει πάρει ακόμη τις αποφάσεις του όσον αφορά την 4η και όπως όλα δείχνουν τελευταία κίνηση που θα κάνει για την ενίσχυση της Ομόνοιας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα γινόταν λόγος για απόκτηση ποδοσφαιριστή κάτω των 22ετών για την επίθεση κάτι που έφερε στο φως της επιφάνειας τον Σόλομον, ωστόσο όλα παραμένουν ανοικτά με την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν να μπαίνει για λίγο στον πάγο.

Απ την άλλη ο Ιβάιλο Πέτεφ το δήλωνε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να δει κάποιο άλλο ποδοσφαιριστή να αποχωρεί από το υφιστάμενο ρόστερ, εντούτοις από την στιγμή που υπάρχει ανοικτή η περίπτωση του Μπόλιεβιτς είναι κάτι που δεν αφήνει αδιάφορο τον Βούλγαρο τεχνικό.

Με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δηλαδή την απόκτηση του Μαυροβούνιου ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι εκτός πλάνων από την ΑΕΚ, ο Βούλγαρος κόουτς θα πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση, αφού θα αναγκαστεί και πάλι να ανοίξει την πόρτα εξόδου του «Ηλίας Πούλλος» σε κάποιο ποδοσφαιριστή του.

Όλα τα σενάρια στο μεταγραφικό κομμάτι της Ομόνοιας παραμένουν ανοικτά και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα θέματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top