Τα σενάρια για την τέταρτη προσθήκη (οι σκέψεις Πέτεφ)

Τα σενάρια για την τέταρτη προσθήκη (οι σκέψεις Πέτεφ)

Σε χθεσινά (25/1) ρεπορτάζ της Ομόνοια ήρθε στο προσκήνιο ότι η Ομόνοια ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του Θεόφιλου Σόλομον.

Κατά την σημερινή ημέρα στο «πράσινο» ρεπορτάζ ήρθε το αποκαλυπτικό από την ιστοσελίδα μας ότι οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για να κάνουν δικό τους τον πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βλάντιμιρ Μπόλιεβιτς.

Φαίνεται ότι ο Βούλγαρος τεχνικός δεν έχει πάρει ακόμη τις αποφάσεις του όσον αφορά την 4η και όπως όλα δείχνουν τελευταία κίνηση που θα κάνει για την ενίσχυση της Ομόνοιας.

Όλο το προηγούμενο διάστημα γινόταν λόγος για απόκτηση ποδοσφαιριστή κάτω των 22ετών για την επίθεση κάτι που έφερε στο φως της επιφάνειας τον Σόλομον, ωστόσο όλα παραμένουν ανοικτά με την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστής της Παρτιζάν να μπαίνει για λίγο στον πάγο.

Απ την άλλη ο Ιβάιλο Πέτεφ το δήλωνε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να δει κάποιο άλλο ποδοσφαιριστή να αποχωρεί από το υφιστάμενο ρόστερ, εντούτοις από την στιγμή που υπάρχει ανοικτή η περίπτωση του Μπόλιεβιτς είναι κάτι που δεν αφήνει αδιάφορο τον Βούλγαρο τεχνικό.

Με ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δηλαδή την απόκτηση του Μαυροβούνιου ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι εκτός πλάνων από την ΑΕΚ, ο Βούλγαρος κόουτς θα πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση, αφού θα αναγκαστεί και πάλι να ανοίξει την πόρτα εξόδου του «Ηλίας Πούλλος» σε κάποιο ποδοσφαιριστή του.

Όλα τα σενάρια στο μεταγραφικό κομμάτι της Ομόνοιας παραμένουν ανοικτά και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να προκύψουν σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα θέματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE