ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι σημαίνει αγωνιστικά η απόκτηση Γιάννου για την ΑΕΚ!

Τι σημαίνει αγωνιστικά η απόκτηση Γιάννου για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ σήμερα (26/1) παρουσίασε το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα Ιανουαρίου, τον Έλληνα επιθετικό Απόστολο Γιάννου. Τι σημαίνει όμως αγωνιστικά για την ομάδα της Λάρνακας η απόκτηση αυτή; Πάμε να τα δούμε όλα πιο κάτω.

Είναι κοινός παραδεχτό πως οι κιτρινοπράσινοι ήθελαν επιθετικό για να πλαισιώσει τον Φλοριάν Τολεμές αλλά και τον Ονησίφορο Ρουσιά. Όσοι γνωρίζουν τον Γιάννου και τον παρακολούθησαν στο παρελθόν κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που μυρίζεται το γκολ και βοηθάει πολύ την ομάδα με τους ρόλους που μπορεί να διαδραματίσει μέσα στο παιχνίδι.

Ο γραφών θεωρεί πως ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ σε αρκετές περιπτώσεις θα παρατάξει ενδεκάδα και με τους δύο μέσα και θα επιλέγει περισσότερο τα συστήματα με δυάδα στην επιθετική γραμμή (3-5-2 ή 4-4-2). Ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον, είναι και οι δύο ψηλοί και οι ΑΕΚτζήδες ευελπιστούν πως η ομάδα τους θα πάρει γκολ και από κάποιον εκτός του Φλοριάν. Εξίσου καλοί και οι δύο στον αέρα (οπόταν η ΑΕΚ δυναμώνει και στις στημένες φάσεις).

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την μεταγραφή Γιάννου, είναι ότι αυτόματα ο Τρισκόφσκι απελευθερώνεται από τις υπόλοιπες θέσεις και πλέον μπορεί να αγωνίζεται στο φτερό της επίθεσης, καθώς τόσο καιρό ο Βάσκος τον χρησιμοποιούσε κυρίως ως δεύτερο επιθετικό, μια θέση που όμως δεν ήταν η φυσική του Σκοπιανού.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top