ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικός έσωσε τη ζωή μικρού παιδιού

ΠΑΦΟΣ: Αστυνομικός έσωσε τη ζωή μικρού παιδιού

Αστυνομικός φέρεται να έσωσε μικρό παιδάκι, όταν αυτό είχε καταπιεί την γλώσσα του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αστυνομικός Νίκος Χρ., βοήθησε ένα μικρό παιδί που κατάπιε την γλώσσα του, όταν αυτό έπαιζε στο Kings Avenue Mall, στην Πάφο.

Η δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, έγινε για να συγχαρούν δημόσια τον αστυνομικό για την πράξη του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο Συγχαρητήρια στον αστυνομικό Νίκο Χρ. ο οποίος έσωσε ένα παιδάκι που κατάπιε την γλώσσα του καθώς έπαιζε στα παιχνίδια του Μάλλ. Αν δεν ήταν ο Νίκος δεν ξέρω τι θα γινόταν και πάλι ένα μεγάλο ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ. Άξιος!!!!!», έγραφε στην δημοσίευσή της η Στ.Π.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE