ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟ: Επεισόδια και χρήση χημικών- VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟ: Επεισόδια και χρήση χημικών- VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επεισόδια σημειώνονται σε Πανεπιστημίου και Εξάρχεια ενώ είναι σε εξέλιξη (σ.σ. 4/02,15:54) το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πλατεία Συντάγματος.

Στο μεν ένα μέτωπο, Χρυσαυγίτες πέταξαν πέτρες κατά αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ με αποτέλεσμα να γίνει χρήση χημικών, στο μεν δεύτερο μέτωπο, αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια επιτέθηκαν σε μηχανάκια που έφευγαν από το συλλαλητήριο, κρατώντας ελληνικές σημαίες.

Ολα ξεκίνησαν μετά τη λήξη της πορείας του αντιεξουσιαστικού χώρου στα Προπύλαια, η οποία ολοκληρώθηκε. Τότε, στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος του Zonars, ομάδα Χρυσαυγιτών με κράνη, ελληνικές σημαίες και ρόπαλα, άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα εναντίον των αναρχικών αλλά και των ΜΑΤ, πετούν δυναμιτάκια και πέτρες. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ αντέδρασαν κάνοντας χρήση χημικών.

Αυτή (σ.σ. 15:54) την ώρα οι Χρυσαυγίτες κινούνται στα Προπύλαια αναζητώντας αντιεξουσιαστές οι οποίοι όμως έχουν φύγει από το χώρο, μόλις τελείωσε η συγκέντρωσή τους.

Φωτογραφίες: AP Photo/Yorgos Karahalis

Οι αντιεξουσιαστές, κατευθύνθηκαν στα Εξάρχεια. λίγο μετά τις 15:00 και είχαν στήσει καρτέρι στην οδό Σόλωνος. Εκεί, επιτέθηκαν σε μοτοσικλετιστές που έφεραν πάνω τους ελληνικές σημαίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους έκλεισαν το δρόμο, τους έριξαν στο οδόστρωμα και στη συνέχεια τους ξυλοκόπησαν.

Από iefimerida.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top