ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα… έζησε όλα μέσα σε ένα 48ωρο ο Κάτσε!

Τα… έζησε όλα μέσα σε ένα 48ωρο ο Κάτσε!

Αυτό, που έπαθε ο Έργκους Κάτσε τις τελευταίες 48 ώρες της μεταγραφικής περιόδου, δεν θα το… εύχεται ούτε στον χειρότερο εχθρό του!

O Αλβανός χαφ ξεκίνησε μέσα στη χαρά την Πέμπτη για να πετάξει για την Κύπρο και να υπογράψει ως το τέλος της σεζόν στον ΑΠΟΕΛ, όπου τον ήθελε σα τρελός ο Γιώργος Δώνης. Παρέα με τον μάνατζέρ του, Νίκο Καγιούλη, κι ένα συγγενικό του πρόσωπο, ο Κάτσε πέρασε τον έλεγχο και στρογγυλοκάθισε στη θέση του στο αεροπλάνο. Λίγο πριν κλείσει το κινητό για την πτήση, κουδούνισε και στην άλλη άκρη ήταν άνθρωπος του ΑΠΟΕΛ, που τον ενημέρωσε ότι η μεταγραφή χαλάει, λόγω «μπούκας» οπαδών στα γραφεία.

Το κακό ήταν πως οι πόρτες του αεροπλάνου είχαν κλείσει, ο Κάτσε δεν μπορούσε να κατέβει κι έτσι ταξίδεψε κανονικά στην Κύπρο. Στο αεροπλάνο τον περίμενε άνθρωπος του ΑΠΟΕΛ, του εξήγησε τι έγινε (δύο οπαδοί πήγαν στα γραφεία και ζήτησαν να μην αποκτηθεί…) κι ο Κάτσε πήρε την επόμενη πτήση για Αθήνα, για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

«Έχει πλάκα να χαλάσει του Κουρμπέλη και να μείνω έτσι…» έλεγε στους ανθρώπους του το πρωί της Παρασκευής κι όταν το μεσημέρι άκουσε ότι όντως χάλασε, πήγε να… λιποθυμήσει. Από τον ΠΑΟΚ του ζήτησαν να περιμένει στην Αθήνα, οι ώρες δεν περνούσαν στο ξενοδοχείο και γύρω στις 6 το απόγευμα, ενημερώθηκε ότι τελικώς θα παίξει στον Παναθηναϊκό…

 

Πηγή: Black & White – FORZA

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top