Επέλεξε να μείνει εκτός Υπουργικού ο Γιώργος Παμπορίδης

Επέλεξε να μείνει εκτός Υπουργικού ο Γιώργος Παμπορίδης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο κ. Παμπορίδης, σε συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τρίτη 6/2, δημοσιοποίησε την απόφασή του να μείνει εκτός κυβερνητικού σχηματισμού.

Ο κ. Παμπορίδης δημοσιοποίησε την απόφασή του, επενδυμένης με πολιτική επιχειρηματολογία αλλά και με καταγραφή πολιτικών λόγων που τον οδήγησαν σε αυτή την επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Τέλος στα σενάρια από τον Πρόεδρο – Παρέλαση υπουργών στο Προεδρικό

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος συναντήθηκε και με άλλους πολιτικούς αξιωματούχους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE