Επέλεξε να μείνει εκτός Υπουργικού ο Γιώργος Παμπορίδης

Επέλεξε να μείνει εκτός Υπουργικού ο Γιώργος Παμπορίδης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο κ. Παμπορίδης, σε συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τρίτη 6/2, δημοσιοποίησε την απόφασή του να μείνει εκτός κυβερνητικού σχηματισμού.

Ο κ. Παμπορίδης δημοσιοποίησε την απόφασή του, επενδυμένης με πολιτική επιχειρηματολογία αλλά και με καταγραφή πολιτικών λόγων που τον οδήγησαν σε αυτή την επιλογή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ: Τέλος στα σενάρια από τον Πρόεδρο – Παρέλαση υπουργών στο Προεδρικό

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος συναντήθηκε και με άλλους πολιτικούς αξιωματούχους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE