ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Μιραλάς!

Κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Μιραλάς!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές ο Κέβιν Μιραλάς, σε περίπτωση που ασκήσει δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για το φτύσιμο στον Μπάρκα.

Ο Βέλγος επιθετικός προέβη σε μία άσχημη ενέργεια στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, όταν απρόκλητα στο 82ο λεπτό έφτυσε τον τερματοφύλακα της Ένωσης, Βασίλη Μπάρκα.

Η συγκεκριμένη φάση διέλαθε της προσοχής του διαιτητή Γιώργου Κομίνη και γι’ αυτόν τον λόγο δεν τον απέβαλε.

Παρ’ όλα αυτά είναι πιθανό το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί ο διεθνής άσος εφόσον ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ασκήσει δίωξη στον παίκτη λόγω «υβριστικής συμπεριφοράς -έργω ή λόγω- σε αντίπαλο παίκτη», όπου ο πειθαρχικός κώδικας ορίζει ποινή δύο αγωνιστικών.

Για να υπάρξει βέβαια δίωξη, συνήθως χρειάζεται να κάνει καταγγελία κάποια ομάδα, ωστόσο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει το δικαίωμα να την ασκήσει κι αυτεπάγγελτα κάνοντας χρήση του οπτικοακουστικού υλικού.

Με δεδομένο ότι ο 30χρονος άσος δεν προλαβαίνει σίγουρα να τιμωρηθεί στο ματς με τον Ατρόμητο και τα τρία επόμενα ματς του Ολυμπιακού είναι με Πανιώνιο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός) και Παναθηναϊκό (εντός), ενδέχεται να λείψει ακόμη κι από τα δύο ντέρμπι των “ερυθρολεύκων”.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top