ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Μαρτίνιουκ το έκρινε και ο Ερμής πήρε ανάσα!

Ο Μαρτίνιουκ το έκρινε και ο Ερμής πήρε ανάσα!

Ο Ερμής ήταν ο μεγάλος νικητής με σκορ 2-1 καθώς κέρδισε την Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΖ σε ένα παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής. Προηγήθηκε ο Ερμής, ισοφάρισε η Σαλαμίνα πριν τα πρώτα 45’ και στο δεύτερο μέρος πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ ο Ερμής και πήρε τους τρεις πόντους.

Αστοχία για την Νέα Σαλαμίνα και ισορρόπησε ο Ερμής

Η Νέα Σαλαμίνα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, έχασε δύο καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι (με σουτ του Καρλάο) στα πρώτα πέντε λεπτά όμως στη συνέχεια ο Ερμής ισορρόπησε. Αυτά είχαμε στα πρώτα δεκαπέντε του παιχνιδιού και όλα έμειναν στο μηδέν.

Κόντρα στην ροή του αγώνα το 1-0!

Με το που αγγίξαμε το 20’, ο Ερμής άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταραλίδη. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Κίρεφ. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0.

Προσπάθεια για αντίδραση, κανένα αποτέλεσμα!

Η Νέα Σαλαμίνα έψαξε την ισοφάριση όμως ο Ερμής αμυνόταν σθεναρά και έκλεινε σωστά τους διαδρόμους. Δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Αραμπαντζή και έτσι φτάσαμε αισίως στο 35΄.

Ισοφάριση για Σαλαμίνα και παραλίγο ανατροπή!

Στο 38’ έμελλε η Σαλαμίνα να ισοφαρίζει με τον Καρλάο να φεύγει απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και να γράφει το 1-1 με πλασέ. Τέσσερα λεπτά αργότερα (στο 42’) ο ίδιος παίχτης, ο Καρλάο, έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή καθώς με προβολή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ερμή και να κάνει την ανατροπή για την Σαλαμίνα.

Νωχελικό το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, απουσία μεγάλων φάσεων

Ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος έπεσε αισθητά, οι ομάδες δεν έκαναν ευκαιρίες με την ίδια συχνότητα που έκαναν στο πρώτο και έτσι φαινόταν πως δεν θα έχουμε τις πολλές μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο. Φτάσαμε στο 60’ και απουσίαζε η αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top