ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιο φουριόζος δεν γίνεται!

Πιο φουριόζος δεν γίνεται!

Ένα πεντάλεπτο πρόλαβε να… πατήσει στο χόρτο και έγινε ο ήρωας της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Δικαίωσε και τον προπονητή του Σωφρόνη Αυγουστή, ο Σέρβος Σάσα Μάρκοβιτς, επειδή έδωσε εντολή να χτυπήσει αυτός το φάουλ και όχι ο Ζοάο Πέδρο, που είχε πάρει πρώτος τη μπάλα. 

Ο 26χρονος κεντρικός χαφ ξεκίνησε… φουριόζος την καριέρα του στον Απόλλωνα. Θυμίζουμε ότι στο ντεμπούτο του, την περασμένη Τετάρτη με τη Δόξα, είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Όμως το γκολ δεν μέτρησε, επειδή τον “συνέλαβε” σε θέση οφ-σάιτ ο βοηθός διαιτητή. 

Γύρω στα 20-25 λεπτά… ίδρωσε τη φανέλα με τον “Θεό Απόλλωνα” στο στήθος, ο Μάρκοβιτς. Πρόλαβε ήδη να δείξει, ότι θα αποτελεί ένα πολύ δυνατό και αξιόπιστο εργαλείο για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. 

Αποδεικνύει παράλληλα, ότι το καλό το πράγμα αργεί να έλθει! Με δεδομένες τις δηλώσεις που έγιναν από στέλεχος της διοίκησης, ότι ο προπονητής τον ήθελε παρά πολύ τον παίχτη και ανέμεναν να… ξεμπερδέψει με την Κόρδοβα.   

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top