ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… ανακατεύει ο Σωφρόνης

Το… ανακατεύει ο Σωφρόνης

Μπαίνει και στη διοργάνωση του κυπέλλου κόκα-κόλα από σήμερα ο Απόλλωνας. Ξεκινά με τον Οθέλλο Αθηαίνου, από τον οποίο θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στις 18:00.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού, έχουν ως βασικό στόχο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αλλά δεν πρόκειται να πουν «όχι» σε τρίτο συνεχόμενο κύπελλο. Αν καταφέρουν θα είναι η δέκατη φορά που θα είναι οι κερδισμένοι της δεύτερης τη τάξει εσωτερικής διοργάνωσης.

Είναι δεδομένο ότι η τεχνική ηγεσία, θα δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν μερικοί παίχτες που έχουν περιορισμένο χρόνο στο πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται ωστόσο να χρησιμοποιήσει μόνο παίχτες- ρεζέρβες, παρότι υπάρχει επαναληπτικός στο Τσίρειο. Κάτω από τα δοκάρια πιθανότατα να είναι ο Τάσος Κίσσας και όχι ο Βάλε. Στην αποστολή λογικά θα είναι σήμερα ο Λίνος Σωφρονίου (μέχρι στιγμής δεν ήταν σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος στην 22άδα).

Ενδεχομένως να ξεκινήσουν στην αμυντική γραμμή, οι Μάριος Στυλιανού δεξιά, Βασιλείου αριστερά και Πιτσιάν σε ρόλο στόπερ. Υπάρχει περίπτωση να ξεκουραστεί ο Άλεφ. Υποψήφιοι για τον άξονα είναι οι Άλαν, Μάρκοβιτς, Ντα Σίλβα και Σπόλιαριτς.

Από τους εξτρέμ θα ξεκουραστεί λογικά ο Γιάκολις, ίσως και ο Παπουλής. Υποψήφιοι για τις δυο θέσεις στα άκρα της επίθεσης είναι οι Σαρδινέρο, Σκέμπρι και Πίττας. Παίζει κι ένα σενάριο ο Σκέμπρι να ξεκινήσει σε ρόλο κεντρικού επιθετικού. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα μείνουν στον πάγκο οι Μάγκλιτσα και Ζελάγια. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top