ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ντέρμπι ανήκει στο παρελθόν… το μυαλό καρφωμένο στην Δόξα!

Το ντέρμπι ανήκει στο παρελθόν… το μυαλό καρφωμένο στην Δόξα!

Ότι έγινε, έγινε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ… Στην Ομόνοια σίγουρα τους  πλήγωσε ο τρόπος που ήρθε η ήττα στο ντέρμπι των «αιώνιων» αλλά και η φάση του 41ου λεπτού, ωστόσο δεν έχουν καιρό για δάκρυα, καθώς μπροστά τους έχουν τον επαναληπτικό με την Δόξα που μοιάζει με τελικός.

Οι «πράσινοι» ναι μεν είχαν μια καλή πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ωστόσο η βαθμολογική τους θέση (6η) αλλά και η απομάκρυνση τους από τις θέσεις της Ευρώπης, κάνουν τα πράγματα να μοιάζουν «σκούρα» για διάκριση των «πρασίνων» μέσα από το πρωτάθλημα.

Συνεπώς το συγκρότημα του Ιβάιλο Πέτεφ αυτή την στιγμή είναι αναγκασμένο να ρίξει όλο το βάρος στον θεσμό του κυπέλλου. Φυσικά η Ομόνοια για να συνεχίσει σε αυτόν θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Δόξας την ερχόμενη Τετάρτη (21/2) ανατράποντας τα εις βάρος της δεδομένα ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα, το 3-2.

Στην ομάδα της Λευκωσίας θέλουν σαν τρελοί να κατακτήσουν το κύπελλο, καθώς μέσω αυτού θα μπορέσουν να κερδίσουν την έξοδο στην Ευρώπη και παράλληλα θα προσθέσουν ένα τίτλο στην ιστορία τους, έτσι ώστε να μην πάει εντελώς χαμένη η χρονιά αυτή.

Στην Διοίκηση των «πρασίνων» είναι όλοι συνειδητοποιημένοι το πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα της Ομόνοιας κόντρα στην Δόξα την ερχόμενη Τετάρτη, ωστόσο κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Μακάρειο και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Ιβάιλο Πέτεφ στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το μήνυμα της Ομόνοιας:«Όλοι στο Μακάρειο για την πρόκριση!» 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top