ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοντά στο λουκέτο…

Κοντά στο λουκέτο…

Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα για την ΑΕΚ το 2001…

Αυτό άφησε να νοηθεί στη ραδιοφωνική εκπομπή «Όλα Μάλε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Γιάννης Δημοσθένους.

Αναφερόμενος στην πιο άσχημη στιγμή της καριέρα του παρατήρησε:

«Μετά το 2001 η ΑΕΚ σχεδόν είχε κλείσει και ανέλαβαν οι κύριοι Ζαχαρίου και Βωβίδης. Πήγαμε 10-12 ποδοσφαιριστές και τους είπαμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα λεφτά. Πήγαμε 14 παίκτες προετοιμασία, ενώ οι δύο είχαν χιαστούς και μόνο έναν τερματοφύλακα. Ήρθαμε από την Σερβία και ήρθε ο Κενεσέι και ο Φρατζέσκος. Η ομάδα δήλωσε το «Αμμόχωστος» για έδρα στα πρώτα ματς λόγω προβλημάτων του ΓΣΖ και όλος ο κόσμος ήταν μαζί μας. Κερδίσαμε Διγενή, ΑΕΛ, ισοπαλία με Ολυμπιακό. Πήραμε 13-14 βαθμούς και σωθήκαμε από τον α΄ γύρο. Στάθηκε μαζί μας ο κ. Χατζηπιερής. Ήταν η πιο δύσκολη χρονιά της ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψε την ατάκα του αείμνηστου «Μίτο» όταν ήταν προπονητής στην ΑΕΚ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top