ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλουν «συνεταιρισμό» με τη Cyta! Aκόμα κι ο νέος «παίχτης»…

Θέλουν «συνεταιρισμό» με τη Cyta! Aκόμα κι ο νέος «παίχτης»…

Πάει κάμποσος καιρός να ασχοληθεί η στήλη με τα τηλεοπτικά δρώμενα του ποδοσφαίρου. Έχουν φτάσει στ’ αυτιά του Αιχμηρού σημαντικές πληροφορίες και αποφάσισα να τις μοιραστώ μαζί σας… 

Πριν μερικούς μήνες, η σελίδα μας, είχε δημοσιεύσει ένα ρεπορτάζ ότι τα καινούργια δεδομένα (με την είσοδο της Cablenet από το καλοκαίρι του 2019 στο χορό των ζωντανών μεταδόσεων) οδήγησαν τους ιδιοκτήτες της Prime Tel, να χτυπήσουν τη πόρτα της Cyta. Για να κάμουν κάποιου είδους «συνεταιρισμό» από το καλοκαίρι του 2019 κι έπειτα… 

Να δίδεται βασικά το δικαίωμα στη Cytavision, να προβάλει και αγώνες ομάδων που έχει τα δικαιώματα της η Prime Tel. Mε σκοπό να έχει κάποια έσοδα το ιδιωτικό συνδρομητικό κανάλι. Απλώς θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας αλλάζει τηλεοπτική στέγη το καλοκαίρι του 2019, από την Prime Tel, πάει στην ΚΟΠ TV ή CFA Tv (όπως την έχουν βαφτίσει πρόσφατα). 

Από την άλλη η Cyta, θα έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το «μπουκέτο» προς τους συνδρομητές της. Λαμβανομένου υπόψη, ότι σε ενάμισι χρόνο, χάνει δυο μεγάλες ομάδες, τον ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση, οι οποίες έχουν συνάψει συμφωνίες μαμούθ με τον Cablenet. 

Πληροφορία από πηγή-κεφαλόβρυσο, λέει ότι οι διαχειριστές του καινούργιου τηλεοπτικού «παίχτη», της Cablenet, έχουν προσεγγίσει κι αυτοί τη Cyta, για παρόμοιο συνεταιρισμό. Μετρώντας προφανώς τα κουκιά τους, αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να βρουν «πόρους» (πέραν νέους συνδρομητές) για να μπορούν να πληρώνουν τις ομάδες που έχουν συμβληθεί μαζί τους. 

Βασικά η μπάλα βρίσκεται στα πόδια αυτών που διαχειρίζονται τον Ημικρατικό Οργανισμό. Για να αποφασίσουν αν θα ανοίξουν παρτίδες συνεργασίας, με τους ιδιωτικούς «παίχτες» προβολής αγώνων.

Πάντως δεν θα είναι καθόλου άσχημο νέο, για τους «πελάτες» του κυπριακού ποδοσφαιρικού προϊόντος, να συνεργαστούν οι τρεις πλατφόρμες μεταξύ τους.

Για όποιες εξελίξεις προκύψουν, επί του ζητήματος, ο Αιχμηρός θα σας ενημερώσει… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top