Σκάει «βόμβα» με Τακπατζουμί

Σκάει «βόμβα» με Τακπατζουμί

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του Ερμή είναι στο στόχαστρο ομάδας της Ιρλανδίας.

 

Σύμφωνα με την Irish Independent ο 29χρονος Νιγηριανός με ιταλικό διαβατήριο που πέρασε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στην Νορβηγία και πιο συγκεκριμένα στις Strømsgodset και Lillestrom είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα και να μεταγραφεί στην Dundalk Fc.

Όπως αναφέρουν τα δημοσίευματα ο Μάρκο αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας και πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη στο ρόστερ της 2ης πιο πετυχημένης ομάδας της Ιρλανδίας, ενώ αν όλα πάνε καλά αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στην Shamrock Rovers.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE