Ξεχωρίζει…

Ξεχωρίζει…

Τις προάλλες σας λέγαμε για τον Μόμο Σασσί, ότι ξεχωρίζει όπως τη μύγα μες στο γάλα. Ο Γάλλος-Τυνήσιος είναι μεσοεπιθετικός. 

Η ομάδα του Οθέλλου έχει κι έναν Κύπριο παίχτη, που ξεχωρίζει. Τον Χριστόφορο Γαβριήλ, ο οποίος είναι κεντρικός αμυντικός. Στον χθεσινό επαναληπτικό με τον Απόλλωνα, όσο άντεχε η ομάδα του, ήταν όλη η πισινή γραμμή μόνος του! 

Θεωρούμε ότι μπορεί να… σταθεί με άνεση σε ομάδα πρώτη κατηγορίας. Ο 27χρονος παίχτης πέρασε και από τον ΑΠΟΕΛ πριν οκτώ χρόνια. 

Διαβάστε ΕΔΩ το βιογραφικό του

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.