ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mε σεληνιασμένο Σικόρσκι έκανε την ανατροπή και έφυγε με το τρίποντο από την Λάρνακα

Mε σεληνιασμένο Σικόρσκι έκανε την ανατροπή και έφυγε με το τρίποντο από την Λάρνακα

Η Πάφος κέρδισε την Νέα Σαλαμίνα με 1-3 μέσα στην Λάρνακα. Άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι με τον Καρλάο, πέτυχε την ανατροπή η Πάφος με τον Σικόρσκι (2) και τον Μπρουλς.
 
Το παιχνίδι ξεκίνησε και η μια ομάδα προσπαθούσε να επιβάλει τον ρυθμό της στην άλλη. Οι πρώτες καλές φάσεις ήρθαν από μακρινά σουτ (Μιντίκκης για Σαλαμίνα, Μπρουλς για Πάφο) και είχαμε κυρίως ένα ματς κέντρου.
 

Όλα αυτά μέχρι το 18′ όπου ο Σικόρσκι έκανε το γύρισμα προς την εστία της Πάφου με τον Βεσελόφσκι να απομακρύνει σε κόρνερ. Σε αυτή την φάση ζήτησαν πέναλτι οι φιλοξενούμενοι για χέρι του Καρώ, με τον τηλεοπτικό φακό να δείχνει πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού της Σαλαμίνας.

Ένα λεπτό αργότερα η Σαλαμίνα άνοιξε το σκορ. Μετά από κόντρα πάνω στον Γκουλόν η μπάλα κατέληξε στον Καρλάο και ο τελευταίος με προβολή έκανε το 1-0. Στην συνέχεια η Πάφος απείλησε στο 27′ με δυνατό σουτ του Φυλαχτού το οποίο απομάκρυνε προ γραμμής ο Καρώ.

Δύο λεπτά αργότερα (στο 29′) ο Κορέια ανάγκασε τον Κόπριβετς να πέσει και να διώξει σε κόρνερ το μακρινό του σουτ. Η Πάφος προσπαθούσε μάταια να ισοφαρίσει μιας και η κατοχή της ήταν φλύαρη. Η Σαλαμίνα αμυνόταν σωστά και έκλεινε τους χώρους προς την εστία του Βεσελόφσκι.

Όλα άλλαξαν στο 45+2′ καθώς μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας από τον Γιάνζα, ο Σικόρσκι με βολέ έκανε το 1-1 και έτσι το σκορ ημιχρόνου έκλεισε στην ισοπαλία.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με γκολ δηλαδή. Ο Σικόρσκι με υποδειγματικό πλασέ στο 48΄έκανε το 1-2 για την Πάφο. Στην συνέχεια η Σαλαμίνα δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κόπριβετς και τα λεπτά κυλούσαν.

Στο 61΄είχαμε δοκάρι για την Πάφο με το σουτ του Μπεριγκό να σταματά στην αριστερή κάθετη δοκό του Βεσελόφσκι και στο 68′ μετά από άψογη συνεργασία των ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων ο Μπρουλς με ωραίο πλασέ έκανε το 1-3.

Η Νέα Σαλαμίνα έχασε μια καλή στιγμή στο 75′ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τιάγκο όμως γενικά δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να απειλήσει την εστία του Κόπριβετς.

Δεν είχαμε κάτι αξιόλογο στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης πέρα από ένα φάουλ του Τιάγκο στο 86′ και έτσι το τελικό σφύριγμα του κ. Τσούκκα βρήκε την Πάφο με ολική ανατροπή να κερδίζει με 1-3 την Νέα Σαλαμίνα.

Στην επόμενη αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Δόξα εκτός έδρας ενώ η Πάφος υποδέχεται τον Ερμή.

Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Καρώ, Κούσουλος (55΄Σεργίου) Νταμάχου, Παπαδόπουλος, Τιάγκο, Μιντίκκης, Καρλάο (59΄Μακρίεφ) Νουρ, Κορέια, Ελουντού (89΄Πόλιανετς)

Πάφος: Κόπριβετς, Κομπανί, Γκουλόν, Ταραβέλ, Γιάνζα, Μοστέφα, Πογιέτ, Φυλακτού, Μπρουλς (78′ Ρόγκουλιτς) Μπεριγκό (83΄Ντεούλ) Σικόρσκι (89΄Ντόβμπνια)

Κίτρινες: Παπαδόπουλος, Ελουντού/Γκουλόν

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top