Όλα όσα λένε στο αντίο τους από την ΑΕΛ οι Μπαλταζάρ και Ράμος

Όλα όσα λένε στο αντίο τους από την ΑΕΛ οι Μπαλταζάρ και Ράμος

Την αγάπη τους και τον θαυμασμό τους για την ΑΕΛ, τον κόσμο της και τους ανθρώπους της, εξέφρασαν οι Μπρούνο Μπαλταζάρ και ο βοηθός του Γκιγιέρμε Ράμος με ανάρτηση τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αλλά και ο βοηθός του ως γνωστόν από την Δευτέρα (05/03) αποτελούν παρελθόν από τον «γαλαζοκίτρινο» πάγκο και με τοποθέτηση τους μέσα από τα Social Media, εξέφρασαν όλα όσα ένιωθαν για την ΑΕΛ στην οποία δούλεψαν τον τελευταίο 1χρόνο.

Το μήνυμα του Μπαλταζάρ:

«Είναι αδύνατο να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα που έχω λάβει, θέλω να πω ότι δυστυχώς η θητεία μου στην  ΑΕΛ έχει τελειώσει …

Είμαι πολύ υπερήφανος που εκπροσωπούσα έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, μια υπέροχη πόλη και τόσο παθιασμένους και καταπληκτικούς οπαδούς! Στο ποδόσφαιρο πρέπει να λαμβάνουμε αποφάσεις στις σωστές στιγμές και παρότι ήταν πολύ δύσκολο, έπρεπε να πάρω αυτή τη σκληρή απόφαση.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο Σοφοκλέους για την ευκαιρία που μου έδωσε να ηγηθώ της ομάδας. Όλους τους παίκτες χωρίς καμία εξαίρεση για τη δέσμευσή τους και τον επαγγελματισμό τους ειδικά τους αρχηγούς Μάρκο Αϊρόσα και Μάρκο Σοάρες.

Το πιστό τεχνικό τιμ και τον Θεόδωρο Αντωνίου που βρίσκονταν πάντα στο πλευρό μου σε πολλές δύσκολες στιγμές. Όλο το προσωπικό που εργάζεται καθημερινά για να έχει επιτυχία η ΑΕΛ. Και βέβαια την ΘΥΡΑ 3 και όλους τους θαυμάσιους οπαδούς … Δεν αντιπροσωπεύετε την ΑΕΛ … ΕΙΣΤΕ η ΑΕΛ!

Ότι καλύτερο ΑΕΛΑΡΑ !!!

#isovia»

 

Το μήνυμα του Γκιγιέρμε Ράμος:

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να πούμε αντίο, αλλά μερικές φορές πρέπει να γίνουν σκληρές αποφάσεις στη σωστή στιγμή και αποφασίσαμε να ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας στο @ ael.fc_official

Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ΠΑΙΚΤΕΣ, σε όλα τα μέλη του προσωπικού, στο διοικητικό συμβούλιο και σε όλους τους οπαδούς για αυτούς τους καταπληκτικούς 12 μήνες ήμασταν μαζί.
Θα ήθελα να ευχηθώ ό, τι καλύτερο για το μέλλον αυτού του καταπληκτικού συλλόγου
Σας ευχαριστούμε @ ael.fc_official»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE