ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο ίδιο… έργο θεατές!

Στο ίδιο… έργο θεατές!

Ο τίτλος αντικατοπτρίζει όλη την αλήθεια για αυτό που ζουν οι φίλοι της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια.

Το «τριφύλλι» κάθε χρόνο ξεκινάει με φιλοδοξίες για μια καλή σεζόν (όπως έγινε και φέτος), όμως με την πάροδο των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τα λάθη τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου εκ τροχιάζουν το τρένο της Ομόνοιας από τους στόχους του.

Τα τελευταία χρόνια (ειδικά πέρσι και φέτος) ο προβληματισμός έγινε ακόμη εντονότερος στις τάξεις των «πρασίνων», καθώς ο Λευκωσιάτικος σύλλογος αδυνατεί να εκπληρώσει έστω και τον στόχο της εξόδου της Ευρώπης και μετά από μια 20ετία (1997) η Ομόνοια είναι με το ενάμιση πόδι να μείνει και πάλι εκτός Ευρώπης για δεύτερη συνεχή σεζόν.

Το ράβε – ξήλωνε σε κάθε καλοκαιρινή περίοδο,  οι πολλές αλλαγές προπονητών, τα οικονομικά προβλήματα αλλά και οι Διοικητικές αναταραχές είναι το σκηνικό που επικρατεί στον «πράσινο» σύλλογο, ο οποίος ψάχνει γιατρειά στα προβλήματα του αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί να βρει με όλα αυτά που περνάει.

Μέχρι το τέλος του «εφιαλτικού» φετινού μαραθωνίου όπως εξελίχθηκε για την Ομόνοια, απομένουν εννέα αγωνιστικές. 

Το να σηκώσουν κεφάλι στα εναπομείναντα παιχνίδια οι «πράσινοι» μετά από την αποτυχία στο κύπελλο (αποκλεισμός), αλλά και μετά που τέθηκαν εκτός στόχων και στο πρωτάθλημα από τον Φεβρουάριο, θα είναι πολύ δύσκολο, όμως η ιστορία και το όνομα που κουβαλάει ο σύλλογος της Λευκωσίας, αναγκάζει τους ποδοσφαιριστές έστω και τώρα να παίξουν την μπάλα και να πάρουν θετικά αποτελέσματα.

Φυσικά ο κόσμος φαίνεται ότι κουράστηκε από λόγια και υποσχέσεις, κουράστηκε να βλέπει κάθε βδομάδα την ίδια εικόνα στο γήπεδο και πολύ περισσότερο κουράστηκε κάθε χρόνο να βλέπει την ομάδα του σε ρόλο κομπάρσου κι αυτό έδειξε και με τα πανό που ανάρτησε πριν από την έναρξη του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Μπορεί το αγωνιστικό έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα να περνάει σε δεύτερη μοίρα αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή, όμως οι επόμενοι μήνες για την Ομόνοια θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι ειδικά στα οικονομικά (κριτήρια Μαρτίου) αλλά και στα Διοικητικά (Εκλογική Γενική Συνέλευση).

Φυσικά ο κόσμος τον ερχόμενο Απρίλιο θα περιμένει την μεγάλη αλλαγή στα Διοικητικά των «πρασίνων» ελπίζοντας ότι θα είναι η απαρχή έτσι ώστε η Ομόνοια να μπορέσει να βρει ξανά τον δρόμο της και γενικότερα να μπορέσει τη νέα χρονιά να μπει στο πρωτάθλημα έχοντας σαφέστατα πιο πρωταγωνιστικούς ρόλους.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top