ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζαχίντ / Ενοχλημένος…

Ζαχίντ / Ενοχλημένος…

Εξέφρασε την ενόχληση του ο μέσος των γαλαζοκιτρίνων.

Ο 23χρονος Γκάγιας Ζαχίντ πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του όμως η κλήση στην Εθνική ομάδα της Νορβηγίας δεν έχει έρθει ακόμη γεγονός που τον ενοχλεί αλλά δεν τον επηρεάζει, όπως δήλωσε σε νορβηγικό μέσο.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Για την εθνική Νορβηγίας: «Έχω σταματήσει να σχολιάζω σχετικά με την Εθνική ομάδα για να είμαι ειλικρινής. Δέχομαι ερωτήσεις συνέχεια αλλά αυτές οι ερωτήσεις νομίζω ότι πρέπει να γίνονται σε κάποιον άλλο. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, παλεύουμε για την πρώτη θέση επομένως όλη η προσοχή μου τώρα είναι εκεί».

Για την σεζόν που κάνει στο ΑΠΟΕΛ: «Πιθανότατα έχω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Έγινα πιο σταθερός και παλεύω περισσότερο. Σκοράρω επίσης σε σταθερή βάση. Πάντα είχα την απορία για το πως θα ανταποκριθώ μετά από μια τέτοια μεταγραφή και τώρα έχω ως ένα βαθμό την απάντηση. Μου δίνει κίνητρο να παίζω σε μια ομάδα που επιβάλλεται και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να αποδώσω στην πρώτη μου σεζόν στο εξωτερικό».

Για το μέλλον: «Το βλέπω αυτό σαν ένα σταθμό και θέλω να προχωρήσω και άλλo. Αλλά τώρα νιώθω καλά και όλη μου η προσοχή είναι στην μάχη του τίτλου».

Αν έχει παρατήσει την ιδέα να παίξει στην Εθνική: «Όχι δεν το νομίζω. Δεν το σκέφτομαι τόσο συχνά. Τώρα επικεντρώνομαι στην ομάδα μου και όταν θα συμβεί, θα συμβεί… αν συμβεί».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top