ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μπορώ να έχω λίγο περισσότερο χρόνο στο πρωτάθλημα» (video)

«Μπορώ να έχω λίγο περισσότερο χρόνο στο πρωτάθλημα» (video)

Ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο μετά το ισόπαλο 2-2 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα ημιτελίκά του κυπέλλου, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Δείτε όλα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «γαλαζοκιτρίνων» στην κάμερα του ThemaSports. Ο Ντε Καμάργκο ο οποίος σκόραρε ένα γκολ, μίλησε για την προσωπική του εμφάνιση αλλά και για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: “Έπρεπε να επιβεβαιώσουμε την εμφάνισή μας στο πρώτο παιχνίδι, κυνηγούσαμε τη νίκη έτσι αυτό δεν ήταν το καλό αποτέλεσμα που θέλαμε. Όμως ήταν καιρός να δώσουμε ευκαιρία σε κάποιους νεαρούς παίκτες για να πάρουν χρόνο και αυτό είναι καλό για αυτούς”.

Για την δική του εμφάνιση στο παιχνίδι και το γκολ που πέτυχε: “Ο στράικερ είναι στο γήπεδο για να σκοράρει. Στα λίγα παιχνίδια που παίζω, σκοράρω. Φυσικά η γνώμη μου είναι πως θέλω να παίζω κάθε παιχνίδι και στο πρωτάθλημα, όχι μόνο στο Κύπελλο. Ελπίζω να πάρω περισσότερο χρόνο για να προσπαθήσω να σκοράρω και στο πρωτάθλημα γιατί δεν έχω πολύ χρόνο. Πιστεύω πως μπορώ να έχω λίγο περισσότερο χρόνο στο πρωτάθλημα γιατί κάθε φορά που είμαι εκεί, είναι για να αγωνίζομαι και να προσπαθώ να σκοράρω”.

Για το γεγονός ότι έπαιξε μαζί με τους Ντελατόρε και Ποτέ: “Παίξαμε και οι τρεις επιθετικοί. Ο προπονητής διάλεξε να αρχίσει με τον Ποτέ, τον Ντελατόρε και εμένα. Ήταν ένα διαφορετικό στιλ για εμάς όμως το πιο σημαντικό είναι πως προκριθήκαμε στον επόμενο γύρο και περιμένουμε να δούμε πως θα είναι εκεί”.

Για το ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα: “Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την πρώτη θέση και πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να είμαστε στην κορυφή. Εξαρτάται από τη διάθεση που θα δείξουμε. Πρέπει να πάμε εκεί για να κερδίσουμε το ματς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά γιατί ξέρουμε πως έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε εκεί. Να το δείξουμε την κατάλληλη στιγμή, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να βελτιώσουμε την απόδοση μας”.

Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ: “Οι οπαδοί πάντα μας στηρίζουν. Είναι καλό σημάδι για την ομάδα. Ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι γιατί η υποστήριξη τους είναι σημαντική για εμάς”.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top