Χωρίς «Τρίσκο» και ακόμη τέσσερις παίκτες – Τι έγινε

Χωρίς «Τρίσκο» και ακόμη τέσσερις παίκτες –  Τι έγινε

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει:

«Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (19/03) η προετοιμασία της ομάδας μας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και φυσικής κατάστασης και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.

Απουσιάζουν από τις προπονήσεις οι διεθνείς με την Εθνική Ανδρών Γιωργαλλίδης, Αντωνιάδης και Ρουσιάς, ο Παναγίδης με την Εθνική Ελπίδων, καθώς και ο Trickovski με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. 

Αύριο (20/03) έχει παραχωρηθεί ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (21/03)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE