ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τηλεφώνημα-έκπληξη σε Μιχαηλίδη και φαγοπότι με παικταράδες στη Λάρνακα (ΦΩΤΟ)

Τηλεφώνημα-έκπληξη σε Μιχαηλίδη και φαγοπότι με παικταράδες στη Λάρνακα (ΦΩΤΟ)

Ο πρώην Κύπριος προπονητής Ανδρέας Μιχαηλίδης στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης ενημερώνει:

 

Ένα τηλεφώνημα-έκπληξη την περασμένη βδομάδα μού έδωσε μεγάλη χαρά κ κατέληξε σε μια εξαιρετική βραδιά στη Λκα, με μια καταπληκτική παρέα κ εύγεστο φαγητό!! Οικοδεσπότης ο παλιός παίκτης της ΕΠΑ κ νύν σύμβουλος της ΑΕΚ Ιωσήφ Φράγκος, μαζί με τη σταθερή του παρέα Γιώργο Θεοδότου, Κλήμη Αλεξάνδρου (κι οι δυό παίκτες μου στην εθνική Ανδρών) κ Κούλη Μαυρή (κ οι τρείς γνωστοί πρώην παίκτες της ΑΕΚ Λκας), ενώ τους πλαισίωνε ο φίλος τους Φουλής.

Η ευγενική πρόσκληση αφορούσε επίσης τον καλό μου φίλο κ παλιό συνεργάτη Τάσο Κυριάκου (προσκλήθηκε κ ο Δήμος Διαμαντής αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί), το δε φαγητό στο εστιατόριο NIPPON ήταν εκπληκτικό! Ένας απο την παρέα παρήγγειλε παραδόξως steak κ βάζαμε όλοι το σταυρό μας, ενώ κάποιος που καθόταν στην άκρη αναδείχθηκε ομόφωνα σε….πρωταθλητή του φαγητού!

Το ποδόσφαιρο φυσικά πήρε τη μερίδα του λέοντος της συζήτησης, ενώ αναλύσαμε το μοντέλο της ΑΕΚ σε σύγκριση με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες.. Κουβεντιάσαμε επίσης για το συνεργατισμό, τις εκλογές ΚΟΠ, την πολιτική κλπ. Τελιώσαμε μετά τα μεσάνυχτα, θα μπορούσε όμως η συζήτηση να πάρει πολλή ώρα ακόμα.. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά κι επιφυλασσόμαστε να το επαναλάβουμε στη Λσό, με περισσότερη ώρα μπροστά μας…

Η ανάρτηση:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top