ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χτύπησε»… και μεσάνυχτα ο Ντα Σίλβα! (photo)

«Χτύπησε»… και μεσάνυχτα ο Ντα Σίλβα! (photo)

Ο Βραζιλιάνος άσσος δεν είναι λίγες φόρες που έστειλε μηνύματα μέσα από τις αναρτήσεις του από το instagram. Αυτή την φορά αν και μεσάνυχτα Πέμπτης (22/2) ο μέσος του Απόλλωνα τοποθετήθηκε και πάλι μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του.

Συγκεκριμένα ο Ντα Σίλβα ανέβασε μια φωτογραφία από πανηγυρικό στιγμιότυπο της ομάδας του, την οποία την συνόδευσε με το εξής σχόλιο: «Το Σάββατο είναι η μέρα που θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Μπορούμε ακόμα να φτάσουμε στην 1η θέση, πάμε!».

Ο ποδοσφαιριστής των «κυανολεύκων» πάντως έστω και βραδιάτικα εξέφρασε την πίστη και την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του μπορεί να βρεθεί με το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πριν την έναρξη των πλέι – οφ στην κορυφή του πρωταθλήματος.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top