ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απάντηση του Μουρίνιο στους επικριτές του!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απάντηση του Μουρίνιο στους επικριτές του!

Με τον δικό του τρόπο απάντησε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε όσους τον επικρίνουν για την πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και αποκλείστηκαν από τη Σεβίλλη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε αναπόφευκτα στο στόχαστρο της κριτικής, αλλά είναι γνωστό ότι το… αυτί του δεν ιδρώνει.

Απαντώντας, λοιπόν, στους επικριτές του, ο Μουρίνιο αποφάσισε να δει το ποτήρι μισογεμάτο.

«Στην Πρέμιερ Λιγκ έχουμε μπροστά μας μια ομάδα, η οποία προφανώς προετοιμάστηκε καλύτερα από εμάς. Και πίσω μας είναι 18 ομάδες. Προφανώς στο μέλλον θα θέλαμε να έχουμε 19 ομάδες πίσω μας, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός. Επίσης, μπορεί η σεζόν να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση ενός τίτλος κι αυτό μπορεί να συμβεί και φέτος. Νομίζω ότι είμαστε σε αρκετά καλή θέση», είπε αρχικά ο Μουρίνιο και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Καταλαβαίνω την στεναχώρια των οπαδών, αλλά το θέμα αυτό έχει λήξει», ήταν η απάντηση του.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top