ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Μέλη του ΔΗΣΥ στα μητρώα του… ΔΗΚΟ – Αλαλούμ με τις εγγραφές

Μέλη του ΔΗΣΥ στα μητρώα του… ΔΗΚΟ – Αλαλούμ με τις εγγραφές

Χωρίς αντίπαλο οδεύει προς το εκλογικό συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, που θα γίνει στις 10 Ιουνίου, ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Η προσεγμένη, όμως, «προεκλογική» της παρούσας ηγεσίας του ΔΗΚΟ φέρνει στο φως ενδιαφέροντα ευρήματα, τα οποία θα αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κατερίνας Ζορμπά («Πολίτης») στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις προεδρικές εκλογές του Ιανουαρίου, η ηγεσία του ΔΗΚΟ βρήκε μητρώο των μελών του ΔΗΣΥ και εντόπισε σε αυτό τέσσερις χιλιάδες άτομα, τα οποία είναι εγγεγραμμένα και στο κόμμα του κέντρου.

Πιστεύεται ότι πρόκειται για μεταγραφές «Καρογιανικών» πριν το προηγούμενο εκλογικό συνέδριο του ΔΗΚΟ.

Να σημειωθεί ότι το ΔΗΚΟ, από 11.500 εγγεγραμμένα μέλη το 2004, έφτασε σήμερα στα 37.806 μέλη, ενώ όπως αναφέρει η Κατερίνα Ζορμπά εκτιμήσεις έλεγαν ότι η πλευρά Καρογιάν ενέγραψε δώδεκα χιλιάδες μέλη πριν τις εσωκομματικές εκλογές, ενώ η πλευρά Νικόλα πέντε χιλιάδες.

Πάντως, στο επίσημο ΔΗΚΟ αρνούνται ότι έχουν μητρώο των μελών του ΔΗΣΥ, επιβεβαιώνουν όμως ότι υπάρχουν αυτά τα «διπλά μέλη».

«Είναι γεγονός ότι εντοπίστηκε ένας αριθμός κοντά στις τέσσερις χιλιάδες να είναι εγγεγραμμένοι και στα μητρώα άλλων κομμάτων, κατά κύριο λόγο του Δημοκρατικού Συναγερμού», όπως είπε στέλεχος του ΔΗΚΟ στον «Πολίτη».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top