ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε η ελλείπουσα οικιακή βοηθός

ΠΑΦΟΣ: Βρέθηκε η ελλείπουσα οικιακή βοηθός

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της η γυναίκα που εργάζεται σε κατοικία στην επαρχία Πάφου και από την Κυριακή (25/3) οι εργοδότες της είχαν χάσει τα ίχνη της.

Η γυναίκα επέστρεψε σήμερα στην οικία των εργοδοτών της και ακολούθως μετέβη στην Αστυνομία για κατάθεση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έγινε στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής για την εξαφάνιση γυναίκας από τις Φιλιππίνες που εργάζεται ως οικιακή βοηθός σε κατοικία στην Χλώρακα.

Η οικιακή βοηθός είχε αναχωρήσει από το σπίτι στο οποίο εργοδοτείται από τις 07:20 χθες το πρωί και έκτοτε δεν επέστρεψε.

Όπως είχε αναφέρει στους εργοδότες της πριν την αναχώρηση της θα πήγαινε για να επισκεφτεί άγνωστο φιλικό της πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE