ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κούμας – ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ τοποθέτηση για ταυτοποίηση

Κούμας – ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ τοποθέτηση για ταυτοποίηση

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της ομιλίας του νέου προέδρου της ΚΟΠ.

Ο Γιώργος Κούμας στην ομιλία του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ αναφέρθηκε στο θέμα της ταυτοποίησης ότι είναι προσωρινό και θα λήξει με το τέλος της σεζόν όμως τόνισε ότι θα συζητήσει με την πολιτεία και τα σωματεία νέους τρόπους για αντιμετώπιση της βίας και επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Δείτε το απόσπασμα από την ομιλία:

Ένα άλλο κρίσιμο ζήτημα που θα τύχει άμεσου χειρισμού είναι αυτό της ταυτοποίησης των φιλάθλων. Η εφαρμογή του προσωρινού μέτρου που έλαβε η ΚΟΠ σε συγκεκριμένους αγώνες, για έκδοση των εισιτηρίων των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας μόνο από την Ομοσπονδία, ολοκληρώνεται με τη λήξη της φετινής χρονιάς. Άλλωστε, ήταν ένα έκτακτο μέτρο και όχι η μόνιμη λύση για αντιμετώπιση φαινομένων βίας κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων. Δηλώνουμε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και να στηρίξουμε την όποια προσπάθεια λήψης οριστικών και ολοκληρωμένων μέτρων κατά της βίας από το κράτος.

*Την ίδια ώρα, θα συζητήσουμε με τα σωματεία και θα καταθέσουμε συγκεκριμένες ιδέες και προτάσεις για να αυξηθεί η παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα. Θέλουμε τους αγνούς φιλάθλους στα γήπεδα, θέλουμε τις οικογένειες και ανθρώπους κάθε ηλικίας που αγαπούν το άθλημα και υποστηρίζουν υπεύθυνα την ομάδα τους. Θέλουμε και τους οργανωμένους φιλάθλους, μέσα στο σωστό πλαίσιο, καθώς έχουν κι αυτοί κάθε δικαίωμα να βρίσκονται κοντά στην ομάδα τους. Ως Ομοσπονδία δεν θα κρυφτούμε πίσω από τα σωματεία. Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top