ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σειρήνες από Ολλανδία για Βούρο – ‘Εγινε διερευνητική κρούση’

Σειρήνες από Ολλανδία για Βούρο – ‘Εγινε διερευνητική κρούση’

Η Χρόνινχεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρου, ο οποίος ανήκει στον ΑΠΟΕΛ. Στην κυπριακή ομάδα έγινε κρούση προ ημερών από τους Ολλανδούς, που συμμετέχουν στην Eredivisie.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πραξιτέλη Βούρου έδειξε η Χρόνινχεν. Προ ημερών έκανε διερευνητική κρούση στον ΑΠΟΕΛ, όπου ανήκει ο 23χρονος αμυντικός. Η ολλανδική ομάδα ενημερώθηκε για το ποσό που ζητούν οι Κύπριοι (σ. δεν έχει γίνει γνωστό) και το θέμα έχει μείνει εκεί.

Μένει να φανεί εάν πράγματι ο σύλλογος της Eredivisie καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΑΠΟΕΛ, στον οποίο ο Έλληνας αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020. Εφέτος ο Βούρος είναι βασικό στέλεχος, έχοντας παίξει στους έξι αγώνες του Champions League και σε άλλους 18 στο πρωτάθλημα.

Inline Image

Ο Βούρος, ο οποίος έχει προταθεί και στις ισπανικές Λεβάντε – Αλαβές, έχει περάσει στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό και τον Λεβαδειακό, ενώ σε νεαρή ηλικία έπαιζε στο νησί από το οποίο κατάγεται, τη Λέσβο. Η Χρόνινχεν είναι στην 13η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος ύστερα από 28 αγωνιστικές.

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top