ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κατάθεση ψυχής Βιεϊρίνια – Επιστολή ξέσπασμα σε FIFA και UEFA

Κατάθεση ψυχής Βιεϊρίνια – Επιστολή ξέσπασμα σε FIFA και UEFA

Ο λόγος ανήκει στους πρωταγωνιστές. Και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε μια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής, απευθύνεται σε FIFA και UEFA, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα!

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναρωτιέται δημοσίως αν υπάρχει σεβασμός απέναντι σε εκείνον και στους συμπαίκτες του. Αν όλοι αγαπούν το ίδιο ποδόσφαιρο. Σημειώνει πως επέστρεψε για να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά…

Διαβάστε παρακάτω:

 

Αγαπητοί κύριοι της FIFA και της UEFA, 

Είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, αρχηγός της ομάδας, πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Πορτογαλίας.

Πριν λίγους μήνες, αποφάσισα να επιστρέψω στην Μακεδονία (την μοναδική, αυθεντική, ελληνική) για να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το πρωτάθλημα.

Έπαιξα εφτά αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και τους κέρδισα όλους. Ξεκίνησα με έναν τραυματισμό και μετά με μια επέμβαση.

Ωστόσο, οι συμπαίκτες μου και ο προπονητής, κατάφεραν να κερδίσουν περισσότερους βαθμούς από τους ανταγωνιστές.

Προσπάθησα να μην βουτάω για πέναλτι αλλά αφήσατε έναν προπονητή να παριστάνει τον τραυματία και έκλεψε έναν αγώνα που δεν έπαιξε.

 

Προσπάθησα να μην παίξω βρώμικα απέναντι στους αντιπάλους μου αλλά τους αφήσατε να επιλέξουν αν αισθάνονται φοβισμένοι ή όχι, αν θέλουν να συνεχίσουν ή όχι σύμφωνα με το σκορ!!

Προσπάθησα να αποτρέψω  την απόφαση να φύγουμε από τον αγωνιστικό χώρο πριν τελειώσει το ματς ανεξάρτητα πόσο μεγάλο ήταν το διαιτητικό λάθος, αλλά αφήνετε τους διαιτητές να αλλάζουν αποφάσεις και εκθέσεις σε καθοριστικά ματς.

Είμαι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο, εσείς σέβεστε εμένα και τους συμπαίκτες μου;

Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο;

Αν ναι, σας παρακαλώ μην βλέπετε φωτογραφίες αλλά τα πραγματικά γεγονότα.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 

 

⚽⚽

A post shared by Andre Vieira (@vieirinhaofficial) on

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top