Παίζουν;

Παίζουν;

Διαφορετικά είναι πλέον τα δεδομένα στην Ομόνοια με το που έφυγε ο Πέτεφ και ανέλαβε ο Φρέντεμπεργκ.

Οι δύο εκ των τριών Πορτογάλων (Α.Σόαρες και Λόπεζ) που «κόπηκαν» από τον Πέτεφ μετά τον αποκλεισμό από την Δόξα, επέστρεψαν στην Ομόνοια και με τις αναρτήσεις τους τις προάλλες δείχνουν ότι γίνονται ξανά ενεργά μέλη με την υπόλοιπη ομάδα.

Πάντως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν ο Δανός τεχνικός θα τους επαναφέρει στην αγωνιστική δράση κάτι που αν συμβεί οι δύο ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν μετά από 40 μέρες σε επίσημο αγώνα.

Την απάντηση θα την λάβουμε την ερχόμενη Κυριακή…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE