ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το στοίχημα του Φρέντμπεργκ, οι πιθανές ευκαιρίες και… η «μάχη» για κριτήρια και Διοικητικά

Το στοίχημα του Φρέντμπεργκ, οι πιθανές ευκαιρίες και… η «μάχη» για κριτήρια και Διοικητικά

Με όλα όσα διαδραματίζονται στην Ομόνοια, το αγωνιστικό έχει μπει σε δεύτερη μοίρα, ωστόσο οι «πράσινοι» την ερχόμενη Κυριακή έχουν και αγώνα με την Ανόρθωση, στον οποίο θα επικεντρωθούν για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά την απομάκρυνση του Πέτεφ από τον «πράσινο» πάγκο, τα ηνία τα ανέλαβε ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες, όσο ήταν και η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω του φιλικού της Εθνικής Κύπρου, προσπάθησε με διάφορες κινήσεις να βελτιώσει το κλίμα στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Δανό είναι να δει την ψυχολογία, τόσο στο «Ηλίας Πούλλος», όσο και στον αγωνιστικό χώρο να αλλάζει, με την ομάδα να εκπέμπει μετά από αρκετό καιρό έστω και χωρίς στόχους, υγεία εντός των τεσσάρων γραμμών.

Από την στιγμή που η Ομόνοια δεν κυνηγάει κάτι στο υπόλοιπο της σεζόν δεν αποκλείεται να δούμε τον Φρέντεμπεργκ να ρίχνει στα επόμενα παιχνίδια νεαρούς ποδοσφαιριστές που ήδη βρίσκονται στην ομάδα, είτε αυτοί βρίσκονται στις πιο μικρές ομάδες του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά τον επερχόμενο αγώνα με την Ανόρθωση, η Ομόνοια θέλει μέσα στο «σπίτι» της μετά από 5 σερί ήττες να επιστρέψει στις νίκες, συνοδεύοντας την εμφάνιση με μια καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο, κάτι που έλειψε στον κόσμο της.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η Ομόνοια δίνει μια τεράστια «μάχη» και για τα κριτήρια του Μαρτίου τα οποία θέλει να περάσει με επιτυχία έτσι ώστε να μην μπλεχτεί σε νέες περιπέτειες, επίσης στα Διοικητικά είναι ήδη γνωστόν ότι ο Νίκος Κατσουρίδης είναι εκ των μεγάλων φαβορί για την διεκδίκηση της Προεδρίας του συλλόγου και προχωρά με κάποιες κινήσεις για να μαζέψει συμμάχους για την δημιουργία ενός ισχυρού διοικητικού συμβουλίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top