Παίρνει 10.000 μισθό για να… κάνει διακοπές

Παίρνει 10.000 μισθό για να… κάνει διακοπές

Την δουλειά των ονείρων του βρήκε ένας 29χρονος μπλόγκερ όταν πήρε τη μία και μοναδική θέση εργασίας στο τουριστικό θέρετρο του Κανκούν στο Μεξικό.

 

Ο 29χρονος Ιβάν Νάνει επιλέχθηκε ανάμεσα σε 8.000 υποψηφίους για τη θέση του… διευθυντή εμπειριών!

Στα καθήκοντά του περιλαμβάνεται η εξερεύνηση των εξωτικών προορισμών της περιοχής, η διαμονή σε σουίτες 5άστερων ξενοδοχείων, η ανάβαση σε πυραμίδες 3.000 ετών αλλά και το κολύμπι παρέα με… φαλαινοκαρχαρίες.

Ο μισθός του φτάνει τα 10.000 δολάρια μηνιαίως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE