ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Του βάζει δύσκολα μέσα στο ΓΣΠ

Του βάζει δύσκολα μέσα στο ΓΣΠ

Ημίχρονο στο ΓΣΠ μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ. Ένα πρώτο ημίχρονο που σημαδεύτηκε από πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, γεμάτο πάθος και ένταση από τους ποδοσφαιριστές. Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά στην πρώτη φάση του παιχνιδιού και προσπάθησε να αιφνιδιάσει την ΑΕΛ.

Η φάση ξεκίνησε από το κλέψιμο του Εμπεσίλιο στον χώρο του κέντρου. Η μπάλα έφτασε στον Νσου όπου την έδωσε στον Ζαχίντ με τον τελευταίο να κάνει το συρτό σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Βοζίνια. Η αμέσως μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε από την ομάδα της ΑΕΛ στο 25’ λεπτό. Ο Γκαμπιονέτα κέρδισε το φαουλ στο χώρο του κέντρου. Την εκτέλεση ανάλαβε ο Μπενίτεθ ο οποίος σημάδεψε το κεφάλι του Λαφράνς. Ο τελευταίος σκόραρε με τον βοηθό διαιτητή να τον υποδείκνυε σε θέση οφ-σαιτ.

Με αυτά ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο στάδιο της πρωτεύουσας με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0. Αρκετά είναι τα λάθη που έγιναν και από τις δύο ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές βγάζουν αρκετό νεύρο και πάθος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρων δεύτερο ημίχρονο στο ΓΣΠ, με τις δύο ομάδες να ζητούν την νίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top