ΛΑΡΝΑΚΑ: Δέχθηκε επίθεση από τον πρώην γαμπρό του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δέχθηκε επίθεση από τον πρώην γαμπρό του

Επίθεση από Βρετανό δέχθηκε άντρας που βρίσκονταν σε μπαρ πισίνας ξενοδοχείου το μεσημέρι του Σαββάτου (31/03).

Σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου στην Αστυνομία, ενώ βρισκόταν στο μπαρ πισίνας ξενοδοχείου της Πύλας, δέχθηκε επίθεση από τον πρώην γαμπρό του.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (31/03) όταν ο πρώην γαμπρός του παραπονούμενου, του επιτέθηκε, κτυπώντας τον με τα χέρια.

Ακολούθως ο Βρετανός ο οποίος διαμένει ως τουρίστας στο εν λόγω ξενοδοχείο, επιτέθηκε στον αδελφό της πρώην συζύγου του, χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού.

Ο παραποιούμενος μετάβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν πως φέρει εξωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι.

Εναντίον του Βρετανού εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης του και αναζητείται.

Ι.Μ.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE